Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Ingen kalkonmiddag i år.. :(

Av Maria - 27 december 2008 11:56

Så det blev ingen kalkonmiddag för våran del.. :(

Väldigt synd enligt mig.. det är ju faktiskt något jag ser fram emot redan innan jul. Det är igentligen inte själva kalkonen jag väntar på.. vilket många kanske tänker.. nä.. jag väntar och längtar efter den där gemenskapen eller ska man säga.. träffa alla som kommer dit.. umgås.. prata.. dela ut klappar och förutom allt detta är ju kalkonen ett stort + i det hela också, såklart!

Trist, trist, trist.. att vi inte kunna åka. Jävla magsjuka som gått runt överallt så man har sina misstankar. Gubben mådde så jäkla dåligt dagen efter julafton.. visst han hade ju druckigt över en halv flaska wihsky och några julöl.. men eftersom han kände sig lite små konstig innan han änns börjat dricka någon alkohol på julen så visste man ju inte riktigt säkert vad det var han hade.. och det hade tydligen varit folk på hans jobb.. som faktiskt var där den 23.. dom hade magsjuka. + att våran jultomte i år inte kände sig så kry.  Så ja.. trist ivarjefall att det inte blev nåt för oss i år.. längtar till nästa år!!!! Och hoppas alla är friska och krya då!


Fru L hade gjort en klapp åt mig.. och då gjorde jag en åt henne. Jag hoppas hon blev nöjd över det hon fick av mig. Jag blev super nöjd över det jag fick av henne, skit glad blev jag! Jag hade sagt det till min vän M, tror jag det var.. att jag ska börja samla på allt med cupcakes.. så som M gör med zebrarandiga saker.. typ. Och Fru Y grisar.

Jag fick en tyg påse med cupcakes på av Fru L som hon hade sytt.. som ni ser här nedanför i mitt förra inlägg. Jätte, jätte fin!!!! Tack, tack och tack Fru L! :)

Jag blev jätte glad! :)


Nu måste jag fixa lite lunch åt mig och barnen, kalkon! :) 
ANNONS
 
Eva

Eva

28 december 2008 12:43

Hej Maria,
Det var så synd att ni inte kunde komma! Jag saknade er alla! Men ni får komma på middag nån dag framöver i stället. Vi får pratas vid om det... Ha det bra så länge!

http://www.luckan.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se