Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Snart nytt år!

Av Maria - 30 december 2008 15:05

 


Igår åkte vi upp till fru y och herr e och hälsade på. Där blev vi kvar tills kvälls tid sen begav vi oss hemåt igen. Vilket var tur eftersom brännan här hemma hade stannat, det var 17 grader inne.. inte så kallt, men om vi stannat kvar hos fru y och herr e över natten kunna det ha blivit väldigt kallt inne.. det var runt -14 grader ute nämligen.

Men som tur var åkte vi ju hem.. gubben fick igång brännan igen, men i morse eller natt hade den lagt av igen.. det var väl runt 14 grader när vi klev upp. Så på med en massa kläder på alla!

Men nu har vi varmt och skönt igen och brännan har gått hela dagen.


Imorgon blir det väl att ta det lungt.. god mat och förhoppningsvis nåt att se på teven..


Ikväll ska vi, jag och gubben spela bingolotto.. det var väldigt längesen man gjorde det.. hoppas man vinner!


Men nu måste jag nog fortsätta städa lite.


 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

30 december 2008 17:33

Och du fick såklart bättre bilder ser jag.

 
Eva

Eva

31 december 2008 16:44

Vilka kanonbilder du tar! Jag får gå i fotoskola hos dig, hoppas jag! När blir första lektionen?

http://www.luckan.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se