Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Det senaste!..

Av Maria - 23 januari 2009 15:04

Igår var jag så jävla le så det inte var riktigt jävla klokt!

Jag är världelös på matte. Och hatar verkligen det ämnet! Så nu tycker lärarna att jag ska köra på med lite gundmatte för vuxna så man "kommer ihåg" (det man en gång lärt sig.. vilket inte jag har.. ) Nåja.. jag är ju inte sur på lärarna dom har rätt i att jag måste göra enklare matte.. efter som jag inte kan matte. Jag är sur och jävligt less på mig själv eftersom jag inte kan lära mig matte.. det går tydligen inte..


Idag stannade jag hemma. Egentligen skulle jag har varit upp till grannbyn Å och pluggat matte A. + att jag skulle ha "möte" med rektorn om att eventuellt byta matte a till grund då.. men jag har istället försökt ringt henne, men inte fått nåt svar. Så antingen har hon glömt att hon och jag skulle prata idag  eftersom hon inte försökt ringt mig eller nåt sånt.. så jag får ringa på måndag igen och se om jag kan få tag på henne eftersom jag måste stanna hem då för att dagiset är stängt.. jävla skit.. då har vi ju engelska a som jag faktiskt tycker är kul och bra! men men... På tisdag har jag svenska a och ska dessutom åka upp själv för J ska till tandläkaren. Till svenskan har jag som läxa att skriva ett referat.. shit vet inte hur det kommer gå.. :S OCh så måste jag verkligen hitta en bok som jag kan läsa och göra en bokresention(eller hur fan man stavar) för.


Så idag när jag har varit hemma hade jag tänkt göra en hel del.. hinna med en del. Men min vän J dök upp .. så det har väl inte blivit så jätte mycket gjort. Diskat, tvättat, tagit upp köttfärs, ringt rektorn, övat att tatuerat lite.. ja.. det är väl så gott som allt. När min vän J var här kom jag att tänka på att det var väldigt längesen jag bakade.. så då måste jag göra det.

Chokladkladd muffins blev det. Gott!

Och när J hade gått hem och jag diskat och fixat lite så satte jag ihop tatueringsmaskinen och "körde" lite.  Testade på skuggningen igen.. vilket inte funkar alls som jag vill.. jag tror nog jag vill ha en annan nål än den jag har.. jag vet nämligen att det finns andra. Så jag vet på ett ungefär hurdan jag vill ha.


Och här kommer två andra bilder.. för att jag varit så lat och inte skrivit något på ett tag.


ritat lite för någon dag sen.. (finns även i min konstblogg)

  fint frimärke!!! :)

 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

25 januari 2009 14:11

Cupcake-tatueringen är ju jättesnygg! Och f-n vad sugen jag blev på chokladmuffins nu :)

http://jenkom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se