Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

En del, igen..

Av Maria - 26 januari 2009 08:55

Jahapp.. då var det dags även för oss att bli utan msn.. just snyggt!

Gubben tyckte att han skulle installera nya verisonen av msn och då försvann den bara.. slutade fungera. Bajs! Det små underliga är att man kan vara ute på msn på xboxen utan några problem.. konstigt nog.. vet ej varför.. Men jag hoppas det kommer lösa sig med vårt msn på datorn också.

Konstigt vad man kan bli beroende av vissa saker. Visst jag satt ju inte och skrev på msn med massa folk hela tiden, men det kändes som man hade lite små koll på nåt sätt på vilka som var online o.s.v men men..


Igår var det fullt fart.. typ..

Först satt jag ett tag och tatuerade lite mera grapefrukt och när jag precis satt mig för att äta lunch med barnen ringde min vän M och undrade om vi inte kunde/ville komma över och hälsa på lite. Vilket jag alltid vill! Men gubben hade ingen ork att kliva upp ur sängen och sätta sig en kall bil.. så M:s karl kom och hämtade oss.

Hos dom kändes det som vi inte han vara speciellt länge innan gubben ringde för att säga att herr A och fru L var på väg över till oss för att hälsa på.. och att vi då måste komma hem på en gång. Jag kände ingen lust alls att åka hem.. vi kom ju nyss dit.. men gubben kom sen och hämtade oss..

Då kände jag att jag måste hem så fort som möjligt... det såg ju ut som värsta svinstian hemma hos oss.. + att det stank katt skit och piss i hela hallen. Blä! Så, så fort jag kommit innan för dörren hemma och klätt av barnen kutade jag runt som jag vet inte vad, bara för att få någorlunda ordning på huset.. jag försökte även fräscha till kattlådan.. vilket inte gick något vidare alls.. men men.. det var värt ett försök.

När dom väl kom så stod jag och diskade.. jag hade nästan fått undan all disk.. men lite hade jag kvar så det lät jag vara. Och pratade och umgicks istället med fru L. Hon hade tagit med sig mönster åt mig! :) Kjol mönster åt mig, barn mönster till barnen. :) + att jag fick lite tyg utav henne. :) Tack L! :)

Efter en liten stund skruvade jag ihop tattoo maskinen och visade lite "hur man gör". Sen fick även L och A testa på. A tyckte det var kul tror jag,.. han sa att han nog också måste köpa en åt sig själv. :)


Pizza blev middagen sen.. Alla klämde in sig vid köksbordet.. förutom gubben som inte kände sig så hungrig just då. Våra barn åt väl inte jätte mycket.. men dom ska få resten idag som lunch hade jag tänkt.

Så den pizzan tar nog slut ändå.


Imorgon ska jag upp till grannbyn Å och plugga svenska a och matte.. tror jag.. ska även se om rektorn har tid att prata med mig om matten och så då.

Tidig morgon i morrn alltså.. :S

Jag skulle ju hemskt gärna villa haft klart ett referat som jag skulle kunna lämnat in i morgon.. men jag kan inte hitta/bestämma mig för vilken artikel jag ska göra referat utav.. :S Något stressad! Jag hatar min beslutsångest något!


Men jag har äntligen valt ut en bok som jag nu ska läsa och sen göra bokrecention på. :) Sista Chansen.. bra titel på boken.. haha..

Jag har läst den minst 2 gånger tidigare, men den är bra! + att den känns enkel att läsa. (och även känner av ålderskrisen regelt..)


over and out (, som min vän M brukar skriva. :) )


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se