Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Blä!...

Av Maria - 26 januari 2009 17:06

Fan vad less jag är... den här dagen har verkligen bara varit skit!

Jag har suttit framför datorn hela jävla dagen, även när jag inte gjort något på själva datorn. Jag har läst bok vid datorn, ritat/kladdat, skrivit, läst tidningar/letat artiklar jag skulle kunna göra referat utav.. men har har jag hittat nåt då.. NÄ!..

Ja, alltså jag har bara suttit framför datorn idag.. letat efter felkoden som dyker upp på msn.. och den ända lösning jag kommit fram till på det är att vi måste av installera allt.. bort med allt och sen installera allt på nytt. Så jag vet inte.. jag är väl inte direkt någon höjdare när det gäller datorer.. men msn vill jag gärna ha tillbaka..


Mat.. middag.. ja, vad fan ska man laga idag då.. pyttipanna har vi i frysen.. det är gott, men det tycker inte ungarna. Köttbullar finns även i frysen, men det gillar inte sonen, fast det är en av dotterns favoriter däremot.. falukorv har vi så gott som fulla kylskåpet.. (fast det är inte jag så speciellt sugen på.. korvstroganoff hade jag kunna gått med på.. men jag tror inte vi har allt som behövs till det.. även om det inte är mycket.. )


Jaja.. jag får väl se vad det blir sen.. måste väl sätta igång helst nu med maten.. ungarna lär väl vara vrål hungrig snart..


 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

26 januari 2009 22:28

Visst sjutton är det förbannat svårt att komma på maträtter?! Jag hatar det där. Ingenting man lagar verkar ju passa alla.Andreas är fruktansvärt kräsen och Ronja är petig och det Ronja äter, äter inte Muzze. Ibland blir jag galen ;) Hoppas kvällen blev bättre för dig iaf!

http://jenkom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se