Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

En jävla massa svammel!..

Av Maria - 27 januari 2009 07:41

Det blev inte att jag åkte upp och plugga idag.. även fast jag var uppe i tid och klar i tid både med mig och barnen.. men det blev tyvärr förhinder.

Så jag måste försöka få tag på rektorn via telefon idag så hon inte tror jag har glömt bort att jag skulle träffat henne i fredags.. :S (om inte hon själv har glömt det.. )

Även ungarna fick stanna hemma.. jag hade eventuellt tänkt att jag skulle kunna gått med dom senare.. men jag strunat i det.. kanske gamm-folkt har lust att ha nån utav dom en stund i dag?... Det var ett tag sen dom var och hälsade på där. 


Idag vill jag att mina stencil papper(tror jag dom heter) ska komma.. jag vill!!! Jag tror ivarjefall att gubben har beställt hem såna.. annars blir det nog en lång väntan för mig.. :S


Så idag när jag nu blev hemma är det nog bäst jag tar och försöker tvätta lite, diska, plocka ihop lite här hemma.. + att jag borde byta sängkläder nu igen.. men jag vet inte om det finns några rena jag sen kan ta på.. hm.. det är ju så besvärligt att tvätta säng kläder.. stora tyger.. jag har ju ingen stanns att hänga upp dom på torkning.. så istället drar jag ut på att tvätta dom.. :S Vilket bilr som nu.. att jag förmodligen inte har något rent. Jaja..  skit samma..

Dammsuga behövs också.. mycket!.. Speciellt uppe.. 


Jag hatar att vara utan msn!.. Det är ju skit besvärligt.. man har ju ingen aning om vad folk sysslar med. :) 

Jag kom på varför msn funkade på xboxen.. det är ju live.. jag läste nämligen om någon annan som hade samma fel som oss och han skrev det att han kunna vara inne på messenger live, men inte på självaste dator msn:et. 

Jag ska inte diskutera datorer när jag inte har någon som helst aning om hur dom fungerar och likande..  

På tal om datorer.. jag funderade även på om jag ska höra med rektorn om jag skulle kunna ta bort självaste datorkunskapen.. jag blir bara stressad utav den och känner att jag inte hinner med alla ämnen och speciellt inte datorkunskapen. Få se vad hon säger.. 


Jag skulle kunna sitta här och bara skriva, skriva och skriva.. inget vettigt förstås.. men ändå.. jag blir så uttråkad.. vore skit lycklig om man kunna studera hemma t.ex via datorn.. att man skulle få uppgifter och liknade som man sen gjorde och skickade till lärarna. Jag hatar tidiga mornar! Jag fattar inte hur ni klarar av dom Fru Y och fru E.. för ni brukar väl vara uppe bra tidigt för att hinna iväg på arbetet. Era stackare!

När jag väl skaffar ett jobb.. haha.. skaffa.. snarare får tag på ett/någon som vill ha en, då hoppas jag verkligen att det kommer finns eftermiddags tider jag kan följa.. det är nog det största problemet med ett arbete för min del.. tidiga mornar.. blä!

Se nu sitter jag bara här och svammlar.. egentligen borde jag ner till källaren och hä igång en maskin tvätt än att sitta här ...


Inte har jag fått ihop något referat heller.. argh!.. Jag blir ju galen.. om jag hade en artikel som t.ex läraren hade valt ut tror att det hade varit enklare på sett och viss.. kanske.. då hade jag ivarjefall inte behövt väljat en artikel själv.. och bara kunna koncentrera mig på självaste referatet.. suck..


Gnäll, gnäll, gnäll.. kan jag annat än gnälla tro.. ?????


Det vore så kul att få träffa min nätvän J, så jäkla synd vi bor så långt bort ifrån varann.. annars hade jag gått över till henne och pratat, umgåtts.. bara vara.. + att mina och hennes barn skulle kunna lekt. 

Detsamma med min släkt, jäkla synd dom inte bor närmare/nära.. så man kunna gått över även till dom.. 


Nä, nu är det nog bäst jag sätter igång med någon nytta. det behövs ju som sagt!.. 



 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

27 januari 2009 19:42

Jävla skit det här med messenger, jag är lika beroende av det som du, slog inte ens på datorn igår. Avinstallera och börja om är ingen ide...det har jag gjort...fan vet va de är för fel#$§µ$$4mmmooorrrrrrrr!!!!!!

 
jennie

jennie

27 januari 2009 21:56

Jag önskar också att vi bodde närmare varandra så vi kunde träffas och låta barnen leka. Även om det inte var mig du menade, så önskar jag det ;) Hade varit jättekul att få träffa er alla och hitta på saker. :)

http://jenkom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se