Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Hemma igen..

Av Maria - 30 januari 2009 13:55

Nu är jag hemma igen. Och de tär ljust ute fortfarande!!!!! Skönt! 

Det blev inte till att räkna någon matte eller plugga överhuvudtaget idag. Istället gick jag och J iväg och kikade på lite rea kläder.. hon med pengar och jag med ögonen.. typ.. Efter vi tittat på kläder ett bra tag så var det dags för J att gå till frissan och klippa sig. Det tog en stund, men bra blev det.

Vi var även in på biblioteket en sväng.. men jag lånade inte några böcker eftersom jag redan har ett gäng barnböcker hemma som jag vill lämna tillbaka först innan jag lånar några nya. Istället lånade jag en barnfilm, Happy Feet. Tänkte att jag och barnen kunna titta på den tillsammans ikväll istället för bolibompa. 


Så ja.. 

Föresten jag har nu matte grund istället för matte a.. om någon funderade på hur det gick med det.. och datorkunskapen är borttagen. 
ANNONS
 
Eva

Eva

30 januari 2009 19:19

Det blir nog bra med allting... vad det lider... Det är nog så att man måste tro på det man gör.

http://www.luckan.bloggspace.se

 
Jennie

Jennie

30 januari 2009 23:08

hoppas ni haft en mysig kväll. :)
vad skönt att du slipper datan och att det blir grundmatte istället. :)

http://jenkom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se