Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Chips till middag!

Av Maria - 31 januari 2009 17:34

Idag bakade jag lite mera choklad kladd muffins.. blev så sugen!

Och lite senare kom Fru Y och hämtade barnen som skulle komma upp till henne och herr E och sova över där. Det var väl tänkt att det bara var dottern som skulle komma med upp.. men dom tyckte att även sonen skulle komma med. Så då fick det blir så.

Så efter dom åkt har jag mest bara saknat dom jätte mycket.. så jag och gubben har varit ut och slö åkt bil.. vi var även in på affären och mötte herr L och Fru E utanför med sin ny bil. Den är jätte fin! Jag önskar vi hade en sån fin bil!

Jag valde chips till middag.. medans gubben valde potatis med köttbullar i gräddsås.. få se hur mycket han får i sig.

Vi var även in på macken och hyrde en hyr film.. action.. vi pratade om att hyra en komedi, men eftersom vi inte kunna hitta en ändaste som lät någorlunda vettig fick det bli action istället. Den ända som lät någorlunda bra.

Vi har även tänkt att vi eventuellt kommer sova nere på madrasser inatt.. få se hur det kommer få för mig inatt.. om jag kommer sova.. jag som är så van vid att ha sonen liggandes sprakandes brevid mig...... Hoppas bara han sover bra hon farmor sin, det gör han säkert! :)

Jag klippte även dottern idag.. inte så mycket.. men lite.. jag toppade till en början, men sen bara fortsatte jag att klippa lite här och där.. det blev väl som det blev.. hon är så fin! Och jag tror nog hon blev nöjd. Strax efter klippningen så lyckades hon ju självklart hä tuggumi i håret.. "jippi".. klipp, klipp..


hmz... vet inte vad jag ska hitta på nu.. men nåt mer orkar jag inte skriva..
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se