Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under januari 2009

Av Maria - 3 januari 2009 18:05

Det är sjukt vad sötsugen man kan vara, vilket jävla sockerberoende man kan ha! Nu till nyår hade gubben bestämt nyårs"löfte" både åt sig själv och mig, sluta röka!.. Visst jag blev lite smått sur att han skulle bestämma mitt nyårslöfte.. men han har ju rätt i att vi båda behöver sluta, igen!..

Men förutom det borde jag verkligen sluta äta sötsaker/chips ostkrokar och likande, varje kväll!..

Så jag tänkte det att kanske man skulle försöka med det istället. + att röra lite mera på sig om dagarna.. ut och gå en timme..

Men helt automatiskt så ger jag mig fan på att jag ska sluta röka.. och samtidigt trycker jag i mig allt sött och chips allt onyttigt som finns i min närhet... och när jag faktiskt får tillfälle att få gå ut och gå då tar jag den inte?????... Sjukt!!!


Jag kommer bli jävligt fet, ja ritkigt jävla fet om jag inte ändrar på mig så fort som möjligt... usch..
ANNONS
Av Maria - 1 januari 2009 13:24

Så då är det ett nytt år igen.. 2009!.. sjukt.. tiden går så fort!

Så det här blir mitt första inlägg år 2009! jepp...


Igår kom Fru Y och Herr E som planerat, det som var oplanerat var väl att dom även skulle stanna.. alltså över natten. Det blev som en bonus.. :) Både jag och gubben och jag gissar nog att barnen också blev väldigt glad över deras beslut. :)


Hela kvällen var jätte bra! Maten blev som planerat, det var jätte bra! Efterrätten blev inte riktigt som planerad men dom gick att äta.

Fru Y hade med sig kex och ostar också som vi senare på kvällen satt och åt av, jätte gott! Och jordgubbar!!! Och eftersom jag hade choklad hemma.. vit choklad blev det som jag dessutom hade smält till cupcakesen. Så vi doppade jordgubbar i smält vit choklad! *mums*


En super lyckad kvällen med andra ord!

Tack fru Y och herr E att ni ville komma och fira med oss! :)


Och nu.. matbilder... (andra bilder hamnar i bdb)..

Gott nytt år!!!!!

ANNONS

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se