Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Vackert väder idag igen! :)

Av Maria - 17 februari 2009 16:31

Igår var jag upp till grannbyn Å och trodde jag skulle ha Engelska A och Samhällskunskap.. hade jag det tro.. NÄ!.. Engelska läraren var hemma med sjukt barn och samhällsläraren var borta och plugga. Just typiskt när man själv dyker upp, dyker inte lärarna upp istället. Inte fick jag nåt gjort då heller.. kanske ett matte tal, men det var väl så gott som allt.

Jävligt irritersamt.. jag kom även fram till att jag får mycket mer gjort när jag stannar hemma.

Så idag stannade jag hemma, barnen skjutsade gubben till dagis.

Så, så fort jag hade ätit frukost så började jag plugga. Så nu har jag skrivit klart bokrecentionen.. om den blev nått bra har jag ingen aning om.. jag får väl se vad svenska läraren har att säga om den.

Annars hann jag räkna ett matte tal också innan jag måste hämta barnen på dagis.
Bokrecentionen tog nämligen sin tid + att gubben var hem på lunch tiden och då passade jag på att bära in lite pellets/diska och äta..


Så ja, mer fick jag ivajefall gjort och mer hinner jag få gjort innan kvällen är slut.. om jag vill. Imorgon ska jag upp och plugga lite matte har jag tänk. Det är skit trist, men det måste ju bli gjort.. hmz.. :/


Nu måste jag börja med middan.. gubben ville äta när han kom hem så.. så det är väl bara att sätta fart!


Tatuerade grisskinn 16/2, det gick lika dåligt som sist! Blä!


 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

17 februari 2009 20:02

Bättre bilder än mej....som vanligt!!

 
Jennie

Jennie

20 februari 2009 11:41

Tack för kommentaren! =) Jag har inte läst sockerbomben-boken, men det tror jag minsann att jag ska göra! Mår egentligen dåligt för en annan sak, men det ordnar sig förhoppningsvis på måndag. Fast jag tror absolut att jag mår dåligt pga att jag inte äter socker längre också! Usch, det var verkligen hemskt igår. Men nu känns det bättre och din kommentar gav en massa mer styrka. Tack! :)

http://jenkom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se