Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Fan, fan, helvete!!!..

Av Maria - 23 februari 2009 09:55

Det är ju självaste fan ändå!..

Jag har inte haft en endaste samhällskunskaps lektion ännu.. och idag blir väl den 4 lektionen, antar jag.. för dom som har varit där vill säga..


Så, ja.. jag är hemma idag med andra ord.. redan förra onsdagen började sonen hosta på natten.. och det var inte någon speciellt kul hosta precis.. :S I vilket fall som helst fick han gå till dagis ändå.. och även på torsdagen.

Men under helgen har han blivit ännu värre med sin hosta och snoren bara rinner på honom.. Imorse när han vaknade beklagade han sig över ont i öronen, halsen, magen och ögorna. Öronen var värst som det lät som. Ont i magen kan jag förstå.. han åt ingen middag igår.. ville inte ha.. inte änns en kaka..

Nu på morgon tog det en bra stund innan jag fick han att äta nån frukost. Men nu har han ivarjefall fått i sig en halv macka och en halv banan, bättre än ingenting alls.. innan jag lyckades få han att äta så erbjöd jag honom även glass som fruskos så han skulle få i något.. men inte änns det dög.. Då känns det som om det är illa. Men som sagt.. han har ju faktikst ätit lite nu. Gubben kom ivarjefall hem innan han ätit och åkte iväg med han till vårdcentralen för att kolla örona.. sköterskan som tittade på han sa bara att han var lite rodnad.. så vi struntade i pencellin för stunden och hoppas på att det blir bättre av sig själv.


När jag gick ut med sonen till bilen då han skulle åka med gubben till vårdcentralen satt katten Tuss bakom ytterdörren, ute och bara skrek konstig. Så när gubben kom ut kollade han till henne.. och gissa vad.. Kattjävlen hade fryst fast med svansen i broräcket.. :S Gubben slet bort henne där ifrån och slängde in henne i värmen. Men nu verkar hon vara okej ivarjefall.


Så idag måste jag ringa upp till grannbyn Å och försöka få tag på läraren som har samhällskunskap så jag kan höra om det är nåt jag kan börja med.. jag har nämligen fått låna en samhälle bok av min vän J. Så om det finns nåt jag kan börja med vore det ju jätte bra + att läraren får veta att jag inte bara skiter i samhällskunskapen.


Det snöar ute.. igen..


Igår övade jag att tatuera lite igen.. på banan.. men det är ju sån liten yta.. :S .. Jag testade även en skugg nål.. men det gick väl så där.. öva massor behövs. Tidigare på dagen var fru Y och herr E in på lite kaffe och hade själva med fika brödet :) Mini Semlor.. som var så små så man blev tvungen att ta två! ;)


Oj, nu har jag skrivit en jäkla massa.. så nu får jag ta och ge mig.. men till helgen kommer jag eventuellt få baka tårta! :D

Jag har ju namnsdag på lördagen! Wiii!.. + att vi har slängt in dotterns andra namn på samma dag, eftersom hon inte skulle ha någon namnsdag alls annars.. hennes namn finns nämligen inte i almenackan.

Så det ska bli en namnsdagstårta.. ingen avancerad sådan hade jag tänkt.. men en god hade jag tänkt satsa på.. riktigt jävla god ska den bli! :)


Nu ska jag se vad jag ska hitta på.. för tillfället sitter sonen inte i min famn.. som annrs tydligen bara duger.. jo..The End

..for this time..


 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

23 februari 2009 18:01

Jo, så är det ju med småbarn, och han måste ju få vara hemma annars tar det ännu längre tid att bli frisk. Men..kunde inte hålla mej för skratt när jag läste om Tuss (hihi) stackarn.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se