Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Less & jävligt irriterad!..

Av Maria - 24 februari 2009 16:06

Den här dagen har kännts riktigt jävla skit måste jag säga... usch och blä!

Dom senaste veckorna har jag varit skit dålig när det gäller godis/söt ätande.. så idag hade jag bestämmt att jag inte ska äta något sådant. OCh dessutom har jag varit skit dålig när det gäller rökande.. helgen vi var hos våra vänner i byn så rökte jag en hel del.. och efter den helgen så har jag rökt 1-2 cigg om dagen.. så nu är beroende tillbaka.. :S

Så det kan ju ha med det att göra att det kännts som en skit dag.. ungarna har gått mig på nerverna.. och ja.. helvetes jävla satans fans grejer!...

Inte fan har jag pluggat något heller,.. vilket jag verkligen hade behövts.. speciellt samhällskunskapen.. eftersom jag ska ha prov på första kapitlet efter sportlovet.. :S.. hatar SAmhällskunskap!!!!!!!!

Argh!!!!.... .så jävla less!...
 
ANNONS
 
Ingen bild

Fislisa

26 februari 2009 15:59

Jag ser nog vem du målat;)

 
jennie

jennie

28 februari 2009 22:13

Visst är det fruktansvärt med såna dagar!? hoppas att du mår bättre nu!
det är ju skitjobbigt när man äter massa godis och så mår man dåligt för att man gör det och så ska man sluta och så mår man ännu sämre... blir som en ond cirkel. :(

http://jenkom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se