Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

inget speciellt..

Av Maria - 25 februari 2009 13:39

Det är ju helt sjukt! Snart är det redan helg igen..!

Jag har inte varit upp till grannbyn Å alls den här veckan.. än så länge. Förhoppningsvis kan jag åka upp imorgon.. och ha engelska och matte.

Men det beror ju självkart på hur ungarna mår.. nu har dottern gått och blivit massor förskyld hon med. Men ingen av barnen är febriga eller hängiga på det viset.. så ja.. bara vänta och se hur det blir.

SAmhällskunskapen har jag inte börjat med ännu.. den måste jag nog ta och göra någon dag jag har barnen på dagis och stannar hemma och pluggar själv.. så kanske, kanske jag kan få något att fastna.. :S

Idag har jag övat på lite fler engelska oregelbundna verb.. tänkte jag ska skriva dom på engelskan imorgon.. om jag tar mig upp vill säga.


Igår städade jag hela kylskåpet + frys då eftersom dom sitter ihop.. jag hade gubben att dra ut det åt mig så jag även kunna dammsuga baksidan.. där det knappt var något damm.. så jag torkade ur diskade av allt och så.. och självklart frostade av frysen.. det tog ju sin lilla tid, men nu är det gjort, det är verkligen något jag har viljat få gjort hur länge som helst nu.


Jag rengjorde även ugnen igår.. så idag hade jag tänkt att jag skulle fortsätta med spisfläkten.. där behövs det rengöras igen.. flott, flott, flott... toaletterna skulle behöva sig en omgång igen också.. hm.. vart ska jag få all tid ifrån tro.. ?

Jag dammsög av golven igår också.. inte uppe.. och bytte kattlåda! Blä säger jag bara!..

Gamm-folket har varit in till stan och handlat lite tapeter, bård och golv till dotterns rum så snart är det dags att sätta igång med det så det är färdigt innan sommaren.. det vore inte helt fel.


Imorse vid nio tiden tror jag.. var min vän J in en sväng på lite kaffe innan hon skulle iväg till tandläkaren. Vi diskuterade allt möjligt.. även tårtbak.. (hoppas, hoppas!)

Till helgen blir det ju tårtbak, längtar!.. Det känns som om det var en evighets, evigheter sen jag fick göra en tårta. Jag tror att jag vet på ett ungefär hur tårtan ska se ut när den är klar.. hoppas jag får till den som jag vill. Jag ska försöka mig på att göra jordgubbsmousse som jag ska fylla tårtan med.. bara det att jag inte vet hur det blir när jag har fryst jordgubbar.. hoppas det blir/går bra. Sen har jag även tänkt att göra den populära chokladkrämen som jag tänkt använda att täcka tårtan med.. + dekoration uppe på sen.. det lär väl komma bild på den inne på min tårtblogg sen i helgen. (om den itne blir allt för hemskt ful..)


Gubben har beställt hem tatuerings grejer från kanada och nu var grejerna redan i stocholm.. jag minns inte när han sa att han beställde grejerna.. men än så länge så har det nog gått ungefär lika fort som om man beställer nåt inom sverige.. sjukt!.. Förhoppningsvis kommer vi ha grejerna hemma innan helgen! :)


numåstjahittpånå.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se