Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Äpple & svammel..

Av Maria - 26 februari 2009 13:35

Äntligen!!!!!.. är bloggen tillbaka..


Jag blev hemma idag.. och det blir jag nog imorgon också skulle jag tro.

Hinkar kaffe och har skit tråkigt med gnälliga förskylda små barn.. :S


Jag har väntat på att gamm-folket ska dyka upp här hemma.. men än så länge har dom inte dykt upp.. vore skönt om dom kom så man får tänka på lite annat.. dotterns rum med andra ord.

Jag har fortfarande inte plockat ur alla grejer som är där inne.. men en del av grejorna har jag slängt ut.. det som står kvar är mest bara skräp som ska slängas.


Jag har lat dag idag.. tror jag nog.. jag har hämtat/hängt tvätt och slängt i en maskin till.. och diskat... fixat lunch åt barnen.. ja det är nog så gott som allt.. jävligt röksugen, dumma jag!.. OCh snöar gör det ute.. har gjort det sen vi klev upp imorse och då vet jag inte hur länge det hade hållt på innan.. kanske hela natten?..

OCh de tär inte lite snö som kommer ner.. och inte tycks det minska heller. Jag vill ha skidor och skridskor.. vill ha vill ha vill ha.. eller jag skulle inte behöva det.. jag bara vill skida och åka skridskor.. sen är det väl skit samma om det mina egna grejer eller lånade. Men det vore kul att få testa och se om man "fortfarande kan" åka skridskor.


Snart är klockan två.. tiden går sakta i dag.. ...   ..   ....   ..  .     .      .


Blablablabla...............................   .   .     .       .             .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se