Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Tråk...

Av Maria - 28 februari 2009 14:24

Igår bakade jag tårta.. och idag har vi ätit av den...

Jag och dottern firar ju som sagt namnsdag idag, grattis till oss!

Min vän J var in en sväng idag så då passade vi på att bjuda henne på lite tårta och kaffe.


Igår fick vi även besök av våra vänner från byn och bjöd över dom tills idag, men tyvärr kan dom inte komma, det är synd. Men det betyder ,mer tårta åt oss.. :D

Tårtan blev ganska så god ändå tycker jag.. jordgubbsmoussen blev lite syrlig, men det gjorde inte så mycket jag hade ju chokladkräm på så det jämnade ut sig.


 

(Bild på hela tårtan hittar ni inne på min tårtblogg.)


 Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på resten av dagen.. jag är uttråkad.. hm..

Igår fick vi hem tatuerings grejerna vi beställt från kanada, så gubben har pysslat med att sätta ihop tatuerings maskinen green monster hela morgonen. Men nu tog han en paus och satte sig med en maskinbyggar tidning han även beställt därifrån.


Nä.. nu ska jag nog ta med barnen upp så får dom leka av sig lite på rummet sitt medans jag eventuellt plockar ihop lite i gubbens och mitt sovrum och dotterns blivande rum. (om jag orkar..)


 
ANNONS
 
Eva

Eva

28 februari 2009 17:23

Vilken fin tårta, Maria! Och grattis på namnsdagen både till dig och Embla! Synd att Embla blev sjuk så inte gammelfarmor kunde komma, men det blir väl fler tillfällen.

http://www.luckan.bloggspace.se

 
jennie

jennie

28 februari 2009 22:19

grattis till er! :) hoppas att ni har haft det bra. du är verkligen skitduktig på att göra tårtor! synd att vi inte bor närmare varandra, då hade du fått gjort min bröllopstårta ;)

http://jenkom.blogg.se

 
Ingen bild

Fislisa

1 mars 2009 10:26

grattis i efterskott! tårtan var skita snygg:) tråkigt att vi inte kunde komma igår,men vi tänkte komma idag istället om det går bra?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se