Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Wiiiii!.. Nu har jag gjort det!

Av Maria - 2 mars 2009 09:15

musiken vi lyssnade på när jag tatuerade.. :)


Igår fick vi besök av våra vänner från byn.

Jag bjöd på kladdkaka och kaffe, det första jag gjorde.. så gott som.

Efter ett tag ringer min vän M´s karl J och säger att han ska komma över och umgås med min gubbe och att dom sen ska få skjuts hem av M´s bror.

Men senare på kvällen blev det ändrade planer.. dom skulle sova kvar istället. Barnen blev överlyckliga! :)

Det blev ingen middag till våra gäster heller.. fan vad dåliga vi är.. vi åt mackor som middag.


Höjdpunkten denna kväll var nog ändå när gubbarna gick iväg en sväng för att lämna tillbaka en snöslunga.. hehe..

Då passade vi på.. min vän M och jag.

Tattoo time!

Men hennes taturing behövs nog fyllas i igen.. maskinen var inte helt bra inställd.. :S

Hon verkade väldigt nöjd över tatueringen ivarjefall! :)

Ville bara skriva och berätta att jag tatuerat för första gången igår! :D


 
ANNONS
 
jennie

jennie

2 mars 2009 16:03

vad roligt! och vad snyggt det blev! hade du inte bott så långt bort hade jag tvingat dig att tatuera mig med ;P

http://jenkom.blogg.se

 
Ingen bild

FruY

2 mars 2009 19:21

MMMM, ellert väntar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se