Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

"Grejen"..

Av Maria - 20 mars 2009 18:19

Så ja.. vart var jag.. ja just det.. gubben har beställt hem en grej till sig och mig. En tatuerings maskin! Nu har vi ju haft den hemma nå dagar, men jag har inte test kört den ännu. Funderade faktiskt på om jag ska ta och göra det ikväll. :)

Men kvällen är ju snart slut.. känns det som. Ungarna kanske är vaken lite längre idag eftersom det är lördag, men jag tror ju inte det kommer bli mycket längre än vanligt.. max 8.. sen slocknar dottern i soffan..

Jag måste bara tipsa om en skit bra bok jag har läst för andra gången nu.. eller är det tredje gången tro.. hm.. jaja skit samma! Den är i vilket fall som helst skit bra!!!!!!

Er jag tipsar till är väl mest till er som fått barn.. ni som känner till hur det är när det gäller graviditeter och vardag med barn.. typ. Boken handlar mest om det så jag vet inte om ni andra som inte fått barn ännu skulle förstå det roliga i vissa av delarna i boken.

Min vän M och min syster är det nog som jag vill att ska läsa den här boken. Boken är inte tjock heller och så är den baserad på författarens liv. Hemma hos Martina, heter boken. Skit bra! Jag läste boken nu igen för att jag skulle fördriva tiden när jag åkte buss til grannbyn Å för att plugga.. och undrer resans gång på bussen med boken kan jag lova att jag hade fruktansvärt svårt för att hålla mig för skratt vissa gånger! :)) Skit bra bok! Ja, jag kan skriva det fler gånger om ni vill, skit bra, skit bra, skit bra, skit bra!!!!!!

Fruktansvärt bra! Fislisa Du lånar den av mig! Så är det bra!


Nu ska jag.. ja vad ska jag nu.. hm.. måste fundera en stund.. eller vänta jag kan ju kanske följa med gubben ut en sväng. Det gör jag .. springer nu..

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

20 mars 2009 19:05

Det är faktiskt Fredag....hihi..

 
Ingen bild

Maria

20 mars 2009 20:18

hihi.. okej då.. :)

 
Ingen bild

Gubben

20 mars 2009 20:34

men hallå..du måste ju skriva fotografens namn ju..å dessutom måste du berätta att maskinen var svindyr..bortskämda fruntimmer..

 
Ingen bild

Gubben

20 mars 2009 20:38

Å just det.. DET ÄR FREDAG.. herregud vad är det för pucko man har mixat sina gener med. Men du är ju söt iallafall..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se