Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 6 april 2009

Regnar ute..

Av Maria - 6 april 2009 09:38

Jo, nu var det väl ett tag sen igen. Men jag har ändå inget att berätta. Jag vet inte.. jag tror det har slutat hända grejer i mitt liv.. eller.. hm.. ja alltså förut har man ju kanske haft något speciellt att skriva om.. om det har hänt något speciellt.. eller så kanske fallet är så att det händer grejer men jag lägger helt enkelt inte märke till dom eller så kanske jag glömmer bort dom helt enkelt. Måste fundera på detta och vara mer uppmärksam.. det kanske händer jätte mycket runt omkring mig utan att jag lägger märke till det.. hm..


Idag är jag hemma med barnen.. sonen har varit hängig och febrig nästan hela helgen, så jag tänkte att det nog var lika bra att stanna hemma idag, eftersom jag inte visste hur han skulle må idag.. nu vet jag.. han mår fint fint!.. typiskt! Ibland skulle det vara bra att vara synsk.. så man visste lite i förvägen hur dagen där på skulle se ut och hur alla mår. Men det skulle förstås kanske bli rätt tråkigt och hela tiden veta vad som händer.. trist!


Jag hade tänkt haft prov i engleska idag, men jag får väl ta det imorgon istället då. Jag har massor med annat skolarbete jag måste ta itu med också.


Idag har jag även skrivit en lista på sånt jag tänkt att jag och barnen ska hinna med idag. Få se vad vi hinner göra under dagen.


Snart är det påsk!.. Fan vad tiden går snabbt!.. Det är ju helt sjukt!

Min släkt har jag inte träffat på evigshetersevigheter.. sist jag träffade min syster med familj var i oktober 2007.. det var ju ett tag sen.. saknar henne otroligt mycket! Jag saknar hela min släkt massor!!!!

Påsken ja.. hm.. min mamma med familj hade ju funderat på att komma upp, men tyvärr blev det förhinder.. det var synd!.. Men inget att göra åt. Hade varit kul bara om någon av dom kom upp.. någon som kan.. och med det tänker jag på min lillebror som faktiskt kan åka upp själv med buss och tåg. Men men.. hoppas vi kan åka ner något i sommar!


Nä.. nu måste jag nog sätta igång med min lista jag skrivit om jag ska hinna göra något av det jag skrivit på den. Men nu är bloggen uppdaterad igen ivarjefall.. för en stund..


 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

6 april 2009 19:00

Skönt att han mår bra igen då. hoppas vi håller oss friska allihop nu. Ja, inte vet jag om jag har så mycket att skriva om heller, men det får väl bli nån rad å nån bild ibland ändå.

 
jennie

jennie

8 april 2009 15:12

oj, vet inte om det jag skrev kom fram. skit samma. Visst är det så tråkigt att man inte kan träffa släkten när man vill :( hoppas ni får en mysig påsk endå!

http://jenkom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se