Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Stressad..

Av Maria - 14 april 2009 11:02

Jag har varit jätte dålig på att knäppa kort på senaste tiden..och blogga.. det är trist. Nu äntligen börjar det märkas att våren är på väg hit! :) Snön har börjat smälta massor, visst så gott som hela gräsmattan är fortfarande täckt med snö.. men snart så!.. hoppas jag!..


På påskafton var gubbens bror över en sväng och önskade glad påsk och pratade med gubben. Även gamm-offa var in en sväng med varsitt påskägg till barnen och önskade en glad påsk. Efter ett tag dök våra vänner från byn upp vilket var planerat. Jag och M fixade grillspett och skalade potatis som vi skulle göra mos av. Och även då kom barnens farfar in en sväng med påskägg till barnen och önskade glad påsk. Så vi grillade lite och umgicks.

Dagen efter grillade vi lite korv och köttbullar till lunch vi fick även en extra gäst, grannflickan J. Sen åkte vi med våra vänner i byn till byn över dagen och satt i solen och värmde oss, skönt! Jag och M gick efter en stund iväg med minsta M och mellan M in till grannbyn F för att handla potatis och grädde till middagen. Det var skönt att få komma iväg lite själv och göra nåt och bara gå. Sen blev det middags dags och när maten tillagades sov gubben ett tag.. så vi åt.. sen rang gubben efter våran skjuts. Och vi åkte hem.. klockan var väl vid sju halv åtta tror jag.. jo..


Jag är lite små stressad just för att jag har en del jag ska hinna med innan "lovet" är slut.. egentligen har ju inte vi som studerar där vi studerar, lov utan självstudier.. men men.. jag ska ha skrivit klart en novell till svenskan till tisdagen som kommer.. :S plus att jag ska ha prov i engleskan på torsdagen.. och innan den här veckan som är, är slut ska jag hinná med lite annat också.


Nu orkar jag inte skriva något mer..

 
ANNONS
 
jennie

jennie

14 april 2009 12:04

Vad skönt att ni också börjar få vår nu. :) så mysigt när man kan vara ute mycket och grilla :)

http://jenkom.blogg.se

 
mommi

mommi

14 april 2009 12:07

Kikade in här. Lämnar en komentar. Ha en fin dag.

http://www.mommi.bloggspace.se

 
Ingen bild

FruY

15 april 2009 08:19

Me ni har haft en bra påsk i alla fall ser jag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se