Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Woho.. ett nytt inlägg.. !

Av Maria - 17 april 2009 14:52

Jaha.. hur går det med min svenska novell då???.. Nja.. sådär.. för det första är den för lång och för det andra så är den skit tråkig.. blä!

Idag var min vän J över efter en tårta hon beställt till sin lillebror som fyller år idag, vi drack en varsin kopp kaffe och pratade lite innan hon begav sig iväg med tårtan. Och efter det har jag bara haft skit tråkigt.. vet inte vad jag ska hitta på.


De tär stormigt ute.. blåser och är kallt.. fryser jag även inne och då har vi nästan 20 grader. Dottern har gått och bivit förskyld också, det är förmodligen hennes kompis/grannflickan som smittat ner henne för hon var väldigt hostig när hon var här igår + att hon sa att hennes lillebror var sjuk.


Nu sitter jag bara och väntar på att gubben ska komma hem.. och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra.. trååååååkiiiigt!...


 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

17 april 2009 16:55

Jaa, man kan ha tråkigt ibland...det har jag haft vissa dar den här veckan när jag varit ledig, men du får väl hitt på nåt...

 
Eva

Eva

17 april 2009 18:00

Härligt att läsa din blogg igen! Det är lite tomt när den inte blir uppdaterad... Kramen

http://www.luckan.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se