Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Tatuera mera..

Av Maria - 21 april 2009 16:24

Nu är novellen klar, men den är fortfarande för lång och trist.. så jag får väl se vad min svenska lärare säger om den. :S

På torsdag är det planerat att jag ska ha engelska prov, men jag får nog se hur det blir med det.. :S


Imorgon ska jag upp och plugga ivarjefall! Idag var jag hemma för att kunna ta emot sotarn när han kom.. men efter att jag stängt av brännarn och den hunnit varit avstängd i ca. 2 ½ timme och vi hade 17.9 grader inne kollade jag datumet på lappen.. det skulle inte komma någon sotare idag.. han ska ju komma den 29/4!!!!.. Just snyggt..


Helgen som nyss var så var vi hem till våra vänner i byn och umgicks och sov kvar. Det var trevligt! :)


Igår övade jag på att tatuera lite mer frukt.. det gick så där.. inge bilder denna gång på frukten. Men jag har bett gubben köpa hem lite mer banan som jag kan öva på.. + att jag borde ta upp grisskinnet jag har i frysen nere i källaren. (men orka..).. Jag och ungarna var även ute ett tag igår och till middag blev det grillat kött!! *mums*


Nu står sonen här brevid och vill ha vatten "jätte tötti" ..


Slänger väl in bilder från när vi var i byn.. finns ju fler på bdb.. 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

24 april 2009 14:13

ja, jag funderar faktist på att prova sticka något med knappnålar...med vad?..det får jag fundera på :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se