Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 24 april 2009

Nytt inlägg.. igen..

Av Maria - 24 april 2009 18:31

Idag pluggade jag hemma medans jag hade barnen på dagis. Jag fick faktiskt en hel del gjort! Så nu är det bara resten kvar..

Jag städade lite sen efter jag hämtat barnen från dagis eftersom gubben ville att det skulle vara fint hemma när det är fredag.


Det har varit jätte fint och soligt ute idag! Vid fem tiden var det 19, något i skuggan! Nu är det inte mycket snö kvar. Till middag blev det grillat *mums* som vi dessutom åt ute! I kväll ska jag trycka i mig ostkrokar, salmiak och lite choklad! Gott!.. Vågen var det längesen jag stod på.. vet inte om jag riktigt vill ställa mig på den heller.. får se om jag får nåt ryck någon dag och ställer mig på vågen ändå.


Gubben hade beställt hem Kir via kiosken, men tyvärr hade dem inte hittat något kir på datorn.. eller nåt sånt.. så istället hade dem beställt hem ett annat vin.. Aurora svartvinbärsvin som var otroligt sött! Det ska helst blandas med något annat tror jag, stod även på flaskan att man kunna blanda med champange eller likande. Nu har jag druckigt ca. 3 glas och är nöjd.. vill inte ha mer.. inte idag.


Snart är det slut på pluggandet för den här terminen, skönt!!! Sommarlov!

Jag ska öva tatuera massor, rita och allt jag vill syssla med då. :)


Hm.. kanske att jag sätter mig och övar lite att tatuera nu.. får se hur jag gör. Men här orkar jag inte sitta.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

24 april 2009 20:24

Jodå, nog vet jag hur Aurora smakar...! Ungdomssynder kallas det! Konstigt förresten att de inte hittade igen Kir? Jag fick inte mitt vita vin heller, utan ett rött istället... Något besviken blev jag! Kram!

http://www.luckan.bloggspace.se

 
Ingen bild

FruY

26 april 2009 08:20

Aurora...usch. Öva dej på tatueringen du så vi får våra snart, hihi.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se