Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Lite svammel..

Av Maria - 15 maj 2009 16:16

Ja, vet det var evigheter sen jag skrev nu igen.. men äh!

Jag hatar fördjupningsarbetet jag håller på med.. eller jag hatar väl inte själva fördjupningsarbetet utan mig själv för att jag inte kan ta ut information ur en text och skriva om den med egna ord. Jag håller på att bli galen! Bara jag lyckas få klart det arbetet är jag så gott som klar med Svenska A.. förutom grammatiken.. :S Blä!

Idag gjorde jag ett nytt engelska prov.. som jag inte tror gick så fruktansvärt bra precis. :S  Jag blir så less! Jag vet inte vad det är med mig.. men allt känns så fruktansvärt tråkigt och jobbigt hela tiden nu förtiden. Jag längtar till den varma sommaren.. som jag verkligen hoppas blir varm. Jag längtar till gubbens och sonens födelsedagr, 11 juli och slutet av juli, väldigt mycket! Och jag hoppas verkligen att det jag längtar till av slutet av juli kommer bli verkligt, det behövs, mycket!


Jaha.. så vad ska jag hitta på idag då?.. Jag borde absolut tvätta en massa, men orkar inte. Städa behövs det med..


Solen kikar fram då och då igenom de stora fluffiga molnen.. jag vill ha klar blå himmel med stor varm sol, NU!
 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

15 maj 2009 17:54

Behöver städas här å...men jag skiter i deå tar ett glas vin, :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se