Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

ingen rubrik..

Av Maria - 16 maj 2009 15:20

Igår grillade jag lite korv till middag som vi åt ute. Sen gick hela familjen över till min vän J och hennes sambo M. Barnen lekte massor och vi vuxna satt och prata och umgicks. Klockan tickade och plötsligt var den 23:30! Och sonen var fortfarande vaken! Så då tyckte jag att det var dags att gå hem så han skulle få sova. Dottern hade slocknat i soffan framför teven med M:s dotter W. Så dottern fick sitta i vagnen på hem vägen.. hon sov, gubben putta på. Medans jag bar sonen så gott som hela vägen hem, han gick några små korta bitar som i uppförsbackar och så. Så idag har jag ont i armarna.. eller ont och ont.. de värker lite..


Det är en riktig slö dag idag.. jag behöver göra skolarbeten.. men jag tycks inte få upp böckerna.. jag bara sitter här. Så på måndag ska jag ha muntlig redovisning i samhällskundskapen.. :S usch, gillar inte muntliga grejer, nej!

Och jag måste verkligen försöka få ihop nåt i svenska i mitt fördjupningsarbete. Måste!


Men nu måste jag nog börja skala lite potatis till middagen...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se