Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Vi gick och gick..

Av Maria - 18 maj 2009 16:00

Igår började jag och barnen att gå till våra vänner i byn, "och än är vi inte framme.. hehe.." närå.. vi hann helt enkelt inte så långt utan herrn från byn plockade upp oss på vägen. :)


Jag kollade in deras nya gäststuga som tidigare har varit snickarbod.. och det var så fint! Som ett helt nytt rum! Och altan dem hade byggt till snick... gäststugan var också jätte fin, inte helt klar, men fin! :) Vi stannade kvar till ungefär 19.. vi fick jätte god mat som vanligt! *mums* Sen gick vi hem.. hela långa vägen.. södra sidan.. jag har ingen aning om hur lång tid det tog, men när jag väl tittade på klockan hemma.. när jag lagt barnen och pratat lite med gubben innan var klockan 21:30.. Skönt ändå att veta och känna att man rör på sig lite ibland ivarjefall..


Idag har jag varit hemma och pluggat medans jag har haft barnen på dagis. Jag fick klart samhällsgrejset innan 12.. så jag funderade på om jag skulle åkt upp med bussen som gick nån gång då.. men kom på varför jag var hemma.. inge pengar varken på busskortet eller i fickan.. så jag kunde inte ta mig upp ändå alltså.. jag som skulle ha muntlig redovisning isamhällskunskapen.. *suck*.. Jag har även försökt att ringt läraren.. men har itne fått tag på henne.. :(

Sen har jag även suttit med svenskan.. men det har inte gått något vidare.. får se vad svenska läraren säger imorgon. (förhoppningsvis!)


Jag borde börja med någon mat nu.. men jag vet inte riktigt vad jag ska laga.. :S Jag skulle helst villa göra något som jag kan ta med lite av upp till grannbyn Å imorgon när man ska upp och plugga.


Jaja.. nu ska jag titta lite på svenskan igen.. och se om jag kommer vidare.. :S


p.s JAG VILL HA SOMMAR(lov) NU!!!! d.s


..blommor jag fick av gubben för ett tag sen..

 
ANNONS
 
jennie

jennie

19 maj 2009 07:38

Vad fina blommor :)
Hoppas att ni får lite sommar snart! Hoppas det går bra med alla skolarbeten. Är så glad att jag slipper plugga ;P

http://jenkom.blogg.se

 
S A N D Y S P L A C E

S A N D Y S P L A C E

19 maj 2009 16:01

Tack ska du ha :)

http://sandysplace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se