Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Orka...

Av Maria - 21 maj 2009 14:59

Jaha.. så idag är det röd dag.. torsdag.. och vad fan gör man.. ?!.. Jo jg har suttit med "läxor" och pluggat, det enda som känns någorlunda vettigt att göra för städa orkar jag fan inte.. det ser ju ändå bara likadant ut som det gjorde innan efter en liten stund. Jag är less! Uttråkad.. ingenting känns kul..


Jag borde ju ändå ha sonens fördelsedag att se fram emot, men inte änns det känns kul.. sånt som jag verkligen brukar se fram emot..


*tung suck*


Jag vill fan ha sommar nu! Varm jävla sommar! Jag sitter varje dag och bara väntar på att allt ska bli/kännas bättre.. men som de flesta skulle säga; "- Man gör själv dagen till hur den är.." okej så skulle väl ingen säga.. de skulle nog formulera det hela till en bättre mening.


Nu har sonen somnat på golvet på mattan brevid mig. Ska se om jag kan flytta på han till soffan utan att han vaknar.


Depp inlägg...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

22 maj 2009 09:23

ursh, jag känner igen känslan. Sådana dagar vill man bara sova bort.
Men det kommer nya dagar, bättre dagar. Håll ögonen öppna. kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se