Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

Idag känns det bra! :)

Av Maria - 22 maj 2009 14:55

Idag känns allt mycket, mycket bättre! :)

Jag har tvättat, diskat och plockat ihop lite ute på altan.. kanske att det är det som gör att det känns bättre.. hm.. jo, jag tror nog det! Fru Y och herr E var in en snabbis idag också. Barnen fick skor och stövlar, vilket absolut behövdes! *nickar* tack, tack fru y och herr e! Själv fick jag en fin ny vaxduk!!! :D Och en porslins cupcake som man kan ha grejor i.. t.ex sockerbitar. :) Bild!Jag har ju glömt knäppt kort på min fina negerboll jag fick av fru L också.. den fick jag när dom var hit senast. :) Tack igen för den! Jag hoppas på att jag kan få fler av annat slag.. om du förstår hur jag menar fru L. Bild! (inte så bra bild, men den får duga..)Såja, nu ska jag se om gubben kommer hem snart.. och hur det blir med byn.. jag har inte så jätte stor lust att gå hem och jag vet att han inte har så jätte stor lust att sova kvar.. hm.. jaja.. får se hur det blir.

 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

23 maj 2009 05:47

Vad skönt att du mår bättre nu. Det är ju svinjobbigt när man känner sig så där orkeslös och hemsk hela tiden :(
Otroligt söt och fin cupcake du fått! :D jag skulle också vilja börja samla på sådana där goda saker. Vart kan man köpa sånt?

http://www.nogg.se/jen-magnusson

 
Ingen bild

FruY

24 maj 2009 08:38

Jo du, man mår alltid bättre när man fixat till det hemma, i alla fall jag, orkar inte med att ha kaos mer än några dagar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se