Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Lite av dagen..

Av Maria - 29 maj 2009 14:39

Idag lämnade jag bara dottern på dagis (hon skulle iväg till grannbyn å på urkul). Sonen tog jag med mig upp till grannbyn å. Så han fick vara med mig när jag gjorde engleska prov, sen begav vi oss ut i folkmassan och vandra med min vän J och två av hennes små syskon som också var med.

Först gick vi och kollade in brandbilen som stod parkerad invid torget och sonen prov satt även i den en sväng med en plasthjälm han fick av en brandman. Vi såg dottern och sa hej, men fortsatte sedan vidare in på konsom och köpte lite fika. Vi vandrarde runt överallt så  gott som.. När vi var vi hästarna som barnen även fick rida på hade hästarna redan gått runt och runt och runt i 2 timmar!!! Så dom var trött och törstiga, annars hade sonen tänkt rida lite. Mot slutet innan vi skulle ta tåget hem köpte sonen en glass, men när han kom ut och såg att J:s småsyskon hade varsina långa isglassar ville han ju självklart också ha en sån.. så jag lyckades skramla ihop lite mer pengar så han fick en sådan. Medans jag tog den han köpte först.


Så idag har sonen åkt både buss och tåg! Stor dag! :) Vi gick även och hälsade på J:s småsyskons pappa som var ut och körde sopbil.. slängde gamla papper.. sonen hjälpte till.. det var nog självaste höjdpunkten för honom det bara lyste av han av lycka. :D


Nu när jag kom hem och satte mig här kollade jag lite bloggar som vanligt.. och inne på bakerella så fanns det så många fina söta grejer hon lagt in!!! De virkade cupcakesen Fru L.. *blink* *blink* :)


Jag är helt slut!!! Om jag skulle lägga mig ner nu skulle jag garanterat somna.. snart fyller gubben år.. måndag.. på söndag är det morsdag.. och nästa lördag fyller sonen år! Full rulle! :)


 
ANNONS
 
Ingen bild

FrY

29 maj 2009 21:02

Kul kul kul....hej på med tårtor..hehe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se