Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under maj 2009

Av Maria - 5 maj 2009 16:09

Idag blev jag hemma med sonen som inte har mått så bra. Men nu tror jag nog han är frisk som en nötkärna. :)


Jag har inte fått något skolarbete gjort alls när jag har varit hemma.. men men. Imorgon har jag då tänkt åka upp till grannbyn Å och göra engelska provet jag skulle gjort i måndags, + att jag har tänkt ta lite papper om myter av min svenska lärare.


Idag fick jag något ryck och kände att jag måste rita lite.. kan bero på att jag inte har uppdaterat på min "ritablogg" på jätte länge.

Nu ska jag ut en sväng.. sen ska jag väl göra middag när gubben kommer hem.

ANNONS
Av Maria - 3 maj 2009 17:34

Jag vet... jag är seg med uppdatering här.

I helgen har vi haft jätte fint väder! Och full rulle hela helgen har det varit.

Jag orkar inte skriva nå jätte linlägg idag.. men några rader ska jag väl slänga in.

 

I torsdags var gubbens arbetskamrat över och drack några öl med gubben. Dottern var hemma hos en kompis från dagis.. hon var där hela dagen och kvällen, hon kom hem vid 22 tiden. Medans hon var borta passade jag, gubben, arbetskamraten och sonen att gå över till "raggarstugan" och tittade på alla jenkare.. vilket sonen verkligen uppskatta! :) Det kom även fram en kille som ville beställa ett par 3 tårtor till söndag!!! Öh.. vi bad honom ringa dagen efter så vi skulle kunna prata då. Jag vet inte om han rang.. men jag skulle aldrig ha hunnit gjort 3 tårtor på så kort tid!

Men det var kul att han faktiskt visste vem jag var och kom fram och fråga + att han sa att han brukade vara in på min tårtblogg och kika ibland för att han tyckte att jag gör så fina tårtor. :)


Se, nu har jag skrivit några rader.. nu orkar jag inte mer.. imorgon ska jag ha engleska prov igen.. :S


ANNONS

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se