Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Dåligt!

Av Maria - 9 juni 2009 17:12

Vad dålig jag har blivit på att blogga.. när jag kollar tillbaka på inlägg jag skrev förra året var jag mycket duktigare på att skriva och berätta om vad vi gjort och vad som hänt, men nu skriver jag ju nästan aldrig och när jag väl skriver är det bara korta tråkiga inlägg.. jaja.. hoppas jag kan bättra på mig nu när det är sommarlov och jag kommer vara hemma hela dagarna.


Idag åkte vid med gubben när han skulle iväg på jobb, han släppte av oss hemma hos våra vänner i byn (kl.ca.06:55) och där stannade vi hela dagen tills gubben slutat jobbet och hämtade oss. Vi gjorde väl inte så mycket hemma i byn, min vän M gjorde jätte god lunch! *mums* Fruktansvärt gott!

Vi fixade en ny loppis skylt till min vän M:s loppis också. Halv fyra ungefär åkte familjen i byn iväg till cirkus och vi gick runt lite hemma hos dem tills gubben kom och hämtade oss, sen.


Imorgon ska barnen vara ledig från dagis för vi ska iväg med till bvc eftersom sonen har tid där.


Nu måste jag nog börja med maten, även fast jag inte är hungrig, men det är väl lika bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se