Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Tattoo och klännings inköp..

Av Maria - 15 juni 2009 10:40

Så helgen har varit full rulle igen..

På fredag bestämde jag och M att hon skulle komma över. Fru y och herr e kom sedan över och hämtade storbarnen. Så då tänkte både jag och M att vi skulle passa på att fylla i hennes tatuering när hennes mellan dotter ändå sov. Så precis när jag dukat fram allt och ska börja kommer gubben hem och säger åt oss att hoppa in i bilen så han kan skjutsa upp små barnen och åka hem igen och ta det lungt. Det var bara att packa och klä på sig och lämna allt ståendes. Väl hemma igen sätter vi igång med tatuerings ifyllning!

Efter ifyllningen vill M ha en till tattoo.. så vi börjar kolla igenom lite tattoo böcker.. men kommer sedan på en egen.. tre M för barnen(/s/namn).


När den även var klar kom M:s karl(, snart man!) och hämta oss. Så det bar av hem till byn och där drack vi ca. 2 glas vin.. jag och M.. karlarna fick nog i sig lite mer. Sen sov vi. Dagen efter åkte vi iväg in till staden, vilket alltså var planerat (därmed barnvakterna). Inne i stan börjas det med klännings provning. Blivande fru M som redan hade hängt undan en klänning åt sig själv som hon kollat på innan, vacker på vacker kvinna! :) För mig tog det en längre stund innan jag hittade tärnklänningen.. jag fick ju ivarjefall välja själv, det var snällt! :) Och klänningen vi hittade åt mig var jätte fin, färgglad! :) Efter ett tag var vi hungriga.. mc donalds nästa. Åt och åkte vidare till nästa ställe.. köpte skor.. mat.. och annat.

Sedan hämtade vi barnen hos fru y och herr e. Alla barn hade haft jätte roligt! Det kan ni läsa om här + bilder --> Här!


Ja, det var väl helgen så gott som.. igår var var vi hos M i byn.. men det skriver jag om i nästa inlägg. ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se