Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Gårdagen..

Av Maria - 15 juni 2009 16:25

Nu har ju fislisa redan hunnit skriva lite om gårdagen, men men.. jag skriver lite ändå.. jag tänkte även bjuda på några få bilder.


Igår hade jag min telefon liggandes helt själv inne i köket och när jag plötsligt kom på att jag skulle ladda ur kameran så såg jag att min tel. låg och blinkade.. sms.. av min vän M. Hon skrev att hon ville att vi skulle komma över och sova kvar. Så jag berättade för gubben om sms:et.. och han skjutsade iväg oss hem till M. Väl hemma hos M, blev hon först och främst överraskad eftersom jag inte skrivit tillbaka nåt sms eller ringt.. utan bara dök upp. Sen satt jag och M hela dagen och väntade på att deras katt som väntar barn skulle klämma ut ungarna.. hon gick runt och flåsade och andades jätte snabbt.. och vandra runt lite överallt. Men inte en ända kattunge på hela dagen.. och dagen bara rann iväg eftersom vi väntade på kattungarna. Barnen var som tokiga vild djur mest hela tiden.. så dem slängde vi ut i regnet med regnkläder.. men de frös snart så då var det dags att slänga dem i ett bad inne. Men innan det blev nå badande blev det till att klippa gummistövel.. M:s äldsta dotter satt fast med foten i stöveln.. det var nämligen nåt hål i stöveln när vattnet tydligen hade tagit sig in och på så vis, satt hennes fot fast. Så klipp klipp och hon var åter fri från stövlen.. allt kan hända i byn, som vi då sa. :)

Sen hände det väl mer saker, men nu orkar jag inte skriva så mycket mer.. nudlar till lunch.. pasta med köttfärssås till middag.. ostkrokar till efterätt.. kojor här och där.. m.m
Imorgon hoppas jag på att vi kan åka till byn och sova kvar... *hoppas* *hoppas*

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fislisa

15 juni 2009 19:15

Jag hoppas oxå att ni kommer;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se