Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Snart bär det av!

Av Maria - 18 juli 2009 14:05

Snart är det dags!!! Lääängtar, med pirr i magen. Jag och barnen ska åka och hälsa på min släkt, vi ska bo hemma hos min syster, saknar! Gubben är så snäll, han ska skjutsa ner oss och det är inte en liten bit precis, ca. 90 mil. Sen ska han åka hela vägen hem igen...


Jag började packa idag.. men oj vad min väska var liten plötsligt.. när jag hade packat hälften var väskan full.. ungefär. Så jag ringde fru E och hörde om inte hon hade någon reseväska eftersom hon brukar vara mycket ut och resa. Och jepp, det hade hon.. så när gubben kommer hem efter ha åkt en "sväng" ska vi hämta väskor. Så jag kan packa klart sen och ta det någorlunda lungt imorgon.


Lääääängtar!!!! Jag pratade med mamma idag och hon tyckte vi skulle svänga in till henne efter min syster plockat upp mig och barnen och ta en morgon kaffe där. :) Söta lilla mamma! :) Det är väl klart att jag vill, om det går bra för syster.


Sonen här hemma.. (eller han är inte hemma för tillfället eftersom jag höll på bli tokig på båda barnen för att dom bara bråkar hela tiden, när dom är hemma. Dom är hos gamm-folket. ) Han längtar nog mest tills att vi kommit till morfar och får se och prov sitta morfars motorcykel. :)Det kommer nog bli en väldigt lång dag och väntan imorgon.. på måndag morgon kl.4 åker vi.. åhh.. lääängar!


Nu ska jag gå och klippa lite gräs så kanske tiden går lite snabbare!

 
ANNONS
 
jennie

jennie

23 juli 2009 14:10

gud vad roligt vännen!! :) hoppas att du har skoj där borta! Hur länge ska du vara där?

http://jenkom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se