Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Var trött idag..

Av Maria - 29 juli 2009 19:48

Idag åkte mamma med familj hem. Efter dom åkt hem blev jag jätte trött och sov några timmar.. vid tolv tiden gick jag upp till övervåningen med barnen och tittade lite på harry potter, men vid två tiden insåg jag att vi inte bara kunna ligga i sängen hela dagen. Så istället gick jag ner och bad gubben skjutsa oss ner till byn. I byn var barnen som tokiga, igen.. men det gick bra. Malin hade en loppis kund som handlade stort utav henne. :D


När mamma med familj var här knäppte jag bara fyra kort och på dom bilderna är det cupcakes som jag bakade. Jaja.. jag ska väl ladda upp lite bilder på bdb någon dag också. Men det får jag göra på den andra datorn eftersom jag inte har dom nyare bilderna på min nya bärbara dator. (tidiga födelsedags presenten jag fick av gubben min. :D )


När mamma med familj var här var vi även in till stan och där handlade jag lite.. en blå fin klänning och en blå fin armbandsklocka. :D


Vad jag skulle behöva göra nu är att börja hård banta.. jag har ätit så jäkla mycket dom senaste veckorna.. :S Så jag har nog gått upp en hel del.. jaja..


Cupcakes bilder... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se