Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under juli 2009

Av Maria - 9 juli 2009 15:00

Jag är med i en tävling på Nyheter24.. mest för kul. Men den som är nyfiken på vad det är kan ju gå och kika.. och kolla mitt bidrag. Och rösta på den bild man tycker bäst om. :) (det är bara och klicka på Nyheter24 så kommer ni till tävlingsbidragen).


psst.. mitt bidrag ligger på nummer 35.. ;)

ANNONS
Av Maria - 8 juli 2009 11:08

ANNONS
Av Maria - 1 juli 2009 19:45

Mycket, mycket, mycket har hänt..

Helgen har varit mycket händelserik!.. Jag vet inte på vilken dag sakerna har hänt.. så mycket är det.. eller få se..


På fredag kom by modern, fadern och minstingen Matilda + farbror André över till oss och umgicks. Vi grillade mat och åt, gott, gott! Dottern var borta hos grannflickan Johanna och lekte. Händelsefull kväll, minns inte allt.


Lördag dag gick vi över till Pähns torp och tittade hur det gick för han.. mycket ont i fötterna att gå dit, jo.. Jag drack lite vatten från deras brunn, helt ok vatten, kallt och gott! André hade målat väggar och fixat och donat. Fint, fint! Som tur var fick vi sedan skjuts hem av André. :)

Hemma tog vi sedan det rätt lungt.. jag drack nån aqua tini.. sedan kom André och Gabbe.. drack lite mer.. jag fick även smaka på ett vin André hade köpt Kallt & varmt.. eller Varmt & kallt hette det. Gott, gott! Vi bjöd bort de sista rökta böcklingar vi hade var som gubben köpt till mig, så jäkla gott med rökt fisk! Han åt en och var sedan klar. Ja just det, Magnus var även över en sväng med sina barn + ett extra så våra barn hade kul med dem. Jepp, jepp!Söndag blev det road trip, barnen lämnade vi hemma hos gamm-folket. Dem skulle vara barnvakt över dagen medans vi åkte iväg och hämtade ny bil.

Vi åkte ner med Johan till söderhamn där bilen var, Johan var själv på väg till stockholm till sitt jobb. Bilen vi skulle köpa var en saab.. men det var något som inte var så bra och risken var att vi inte skulle tagit oss hem med den.. så det blev ingen bil.. Johan skjutsade oss till tågstation. Där ringde Johan folk och fick tag på en bil vi skulle få köpa. Så han skjutsade oss till järvsö där bilen fanns. Snällt, snällt, fruktansvärt snällt!!!

Vi träffade Malins mamma och två av Malins barn som var där, dem var blöta och glada. Jag blev bjuden på fika, men hann knappt smaka innan vi skulle åka.. Så istället för en röd saab, blev det en vit golf. Vi åkte in till ljusdal och åt mat.. hungriga efter lång dag. Sedan bar det iväg hemåt, hämtade barnen.


Måndag var en tråk dag.. så vi åkte en sväng i bilen till affären. På vägen tillbaka såg en kvinna med barnvagn.. hm.. Malin! Så vi åkte och sa hej.. hon var på väg hem till oss. När hon kom fram bjöds det på aqua tini till varm Malin.. och mig. ;) Trevligt, trevligt! Malin och Matilda sov kvar.


På tisdagen fick vi leta efter dem.. spårlöst försvunna.. hm.. Malins skor var kvar så jag tänkte att hon omöjligt skulle kunna gått hem barfota. Så jag gick ivarjefall till köket och tänkte fixa lite frukost.. där låg en lapp. Hon hade gått hem, tok, utan skor! Men det hade tydligen gått bra, så det var bra! :)


Vid två tre tiden på tisdagen åkte vi över till Malin och lämna tillbaka skorna + annat kvar glömt från tidigare gånger. Malin bakade en god kaka med äppelkanel bitar i. *mums* Vi var kvar vi blev även bjudna på middag, mjölkmakaroner och stekt falukorv, gott, gott!


Idag lämnade vi dottern hos en kompis som bara brukar komma hit på sommaren. Sedan åkte vi iväg på en road trip igen.. vi åkte långt, så mycket skog och grusvägar.. vi var även in till en loppis men hittade inte några fynd. Vi letade café längs vägen, men hamnade till sist i stöde, mjukglass, skrovmål... gott gott! Åkte sedan hem, hämtade nån bil till sonen och fortsatte upp till grannbyn Å, letade badkläder, men hittade inte några.

Stötte på fru Y utanför konsum.. vi åkte sedan och hämtade dottern.. hon hade haft kul, nyklippt lugg, hennes kompis Emma (6 år) hade klippt henne.. själv.. :S Nåja, någorlunda rakt och inte utpetade ögon eller sår.

Sen fortsatte vi våran resa vidare till Malin, tittade bara in och sa hej, hon hade varit duktig som vanligt, städat poolen, tvättat all tvätt och fixat och donat. OCh nu sitter jag här.. och ska snart lägga barnen.. och mig själv.


Sådär jag.. uppdaterat! :D


Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se