Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 17 september 2009

Byte miljö för dagen, idag.

Av Maria - 17 september 2009 23:02

Så idag skjutsade gubben mig och barnen till byn. Jag kände att båda jag och barnen behövde komma bort hemifrån ett tag igen, så varför inte åkta till våra vänner!

Vi blev kvar ett bra tag, barnen var ute och lekte en del, skönt! Då vet man att dom fått lite frisk luft igen. När vi sitter hemma blir det lätt att man bara sitter inne och gör ingenting.. meningslöst.. men sant.

Fislisa bjöd även på middag, hemma gjorda klyftpotatis och snitzel (heter det så???) och köttbullar. Gott i gott gott!

Mätt blev jag kan jag lova.. och mycket mat blev det inte över.

Annars var det väl full rulle på barnen hela långa dagen som vanligt när dom leker tillsammans. Och vi mammor tog det någorlunda lungt. Fislisa plockade lite här och där eftersom hon ska ha kalas för lilla Matilda som blir ett år på lördag, då vill man ju att det ska vara fint! :)


När jag och barnen sen var hemma igen, nattade jag barnen och inväntade idol. Efter idol såg jag på nån film jag fick hem från lovefilm.se idag. Tracey heter den.. världelös.. skräp film.. jag hade hoppats på något mycket bättre. Men jag får väl hoppas på bättre lycka imorgon när jag tittar på någon av de andra två filmerna jag även fick hem.


Äh, nu är det väl dags att krypa till kojs.. natt..natt..

  

Äppelpajen jag bakade den 15:de..

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se