Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Hata facebook!

Av Maria - 23 september 2009 15:22

Ja, faktiskt.. jag hatar facebook.. för jag har verkligen blivit beroende. Eller ja, jag är ju mer beroende av farmville och yoville.. men det är ju facebooks fel att jag hittade dessa. *suck* Så fort jag kliver upp på morgonen, varit borta och kommer hem o.s.v så sätter jag mig vid facebook, farmville, yoville och bara sitter. Jag kan sitta hela dagen tills det helt plötsligt blir kväll och barnen ska nattats.. sen sätter jag mig en stund till.. sen lägger jag mig. Jag sitter vid min dator hela dagen medans gubben sitter vid våran gemensamma stationär. Obestämd Vad hände med att städa, måla, rita.. vara ute.. umgås o.s.v. Hata facebook!


  

Nu måste jag gå in på yoville och se om mina kakor är färdiga och in på farmville och se om jag måste plöja eller mjölka nån ko.

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

23 september 2009 19:12

Hahaha...ja, beroende blir man, men sånt där farmande har jag inte tid med, det räcker att kolla vad alla sysslar med.

 
jennie

jennie

25 september 2009 09:16

Hahaha, du skriver så roligt.
jag blir också jättelätt beroende av saker, men farmville och det, fattar jag ingenting av! jag försökte tacka ja till en gris som nån skickade, men jag lyckades inte. vet inte alls hur man gör, så jag struntar i det där.
hoppas du kan lära dig att leva med beroendet. ;)

http://jenkom.blogspot.com

 
ida

ida

27 september 2009 11:09

Hahhaa. gu va roligt skrivet :)
Kan känna igen mig, även om ja inte är beroende av facebook, eller programen där. Utan snarare av bloggar. men är så störande att tiden kan gå så fort ibland. bara rusar iväg... läskigt

http://www.idapersson.se

 
ALMA

ALMA

3 oktober 2009 10:26

Hej, hur mår du? :)

kram alma

http://www.johannaleontine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se