Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Hello Kitty har ingenting med inlägget att göra...

Av Maria - 27 september 2009 15:54

Så igår hade vi 25 års kalas här hemma. Fullt med folk var det.. tills alla åkte.. då blev det väldigt tomt!..

Men det var väldigt trevligt med kalas just för att man fick träffa lite folk. Tack för alla presenter!

Jag hade lagat två smörgåstårtor.. än finns det lite kvar, av den mindre tårtan.. men den tar även slut ikväll. *nickar*

Bullar och kakor vi hade fått ifrån tant Margit tog slut i ett nafs. Även cupcakesen jag bakade...


Idag har jag haft såååå tråkigt!.. då blev det facebook.. jajemensan!.. Men där var det lika tråkigt..

Tänkte jag skulle varit ner till källaren och städat i det stora rummet som vi har där nere.. men det blev inte långvarit alls.. Sonen stod och skrek och grät helt hysteriskt när han inte fick vara med mig.. Så det blev ingenting städat. Bättre lycka nästa gång... imorgon måste jag plugga.. usch och blä!


Nä, nu ska jag nog ta mig en bit smörgåstårta som middag.. är lite hungrig känner jag..


Snyggt med kattmaten och kattsanden man ser i bakgrunden då.. :S

  


Den här mackan fick jag som grattis fika av gubben när jag fyllde år.. (+kaffe)..

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

27 september 2009 18:01

Bravo gjort med mackan......själv har jag inte fått nåt än av maken. Jag längtar tills jag blir arb.lös...faktiskt

 
Ingen bild

Lisa

28 september 2009 12:26

han hade tom snurrat gurkorna. IMPONERAD! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se