Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Med andra ord!

Av Maria - 30 september 2009 17:38

Idag har jag varit upp och pluggat.. det har väl gått si så där.. lite matte fick jag gjort och engelska b:n gick hyfsat idag.. det var riktigt roligt! Vi spelade "Med andra ord" fast vi spelade det på engelska.. och det var faktiskt riktigt roligt! Jag slutade sent idag.. kl.15 annars brukar jag sluta vid 14.. + att jag valde att ta den södra bussen.. som jag fick vänta på i evigheter, en halv timme stod jag och väntade. Och det känns verkligen att hösten är här nu, jag måste nog ta och leta fram ngra vantar och eventuellt nån mössa. Men när bussen väl kom var det inte den vanliga bussen.. men vad gjorde det? Inget så klart.. tills jag klev på.. puh.. det var hett! Jag mådde illa hela vägen hem och huvudet värkte. Och efter att några klivit av upptäckte jag att stopp knapparna inte funkade.. Så istället måste man gå fram och i förväg och be chaffören att stanna. Precis vad jag vill.. eh, nä!.. Men det var en annan tjej som skulle av på samma ställe så hon fixade det, skönt!


Nu är jag hungrig!

Till helgen ska vi förhoppningsvis åka upp till fru Y och herr E!

På fredag fyller min vän J år!

Och ikväll börjar Grey´s anatomy igen!


Nu måste jag gå och fixa lite sås till middan.

 
ANNONS
 
ALMA

ALMA

4 oktober 2009 22:15

vad bra då! :)

hur har din helg varit?

http://www.johannaleontine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se