Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under september 2009

Av Maria - 11 september 2009 19:39

Tummen är hittad!!!! Jag satt på sängen uppe på övervåningen när jag tittar in i dotterns rum och tänker plötsligt.. "Lekte inte sonen med dotterns barbie bil samma dag som tummen försvann.. hm.. han ligger säkert där bara för att vi har letat precis överallt förutom där." Så ja går och tittar, och där låg han i sin ensamhet.

 

Välkommen fram Tummen!

  

ANNONS
Av Maria - 10 september 2009 15:25

Svenska A och Engelska B... Tungan ute  

  

ANNONS
Av Maria - 10 september 2009 11:59

Jag stannade hemma idag och pluggade.. tänkte att jag förmodligen kommer få mer gjort om jag är hemma och barnen på dagis. Och mycket riktigt.. än så länge har jag gjort mer än vanligt.. ivarjefall med det ämnet jag håller på med idag, Engelska B.


Tummen är spårlöst försvunnen!!! Han har varit borta sen i måndags.. och man börjar ju känna paniken komma smygandes. Tänk om vi inte hittar han!! Även fast sonen tycks kunna klara sig utan honom så är han ju något han har haft sen han var "ny".. i tre års tid! Tummen måste hittas!!! Och rätt som det är så kommer väl sonen på att han vill ha sin "gamla" tumme.. vad gör vi då?..

Och när han varit borta så länge nu.. ända sen i måndags ploppar det bara upp en massa olika teorier på vart han skulle ha kunnat tagit vägen, även fast det inte alla gånger är några alternativ man skulle villa att det var.. som t.ex ner spolad i toaletten! eller någon av kattorna skulle ha tagit tummen och släpat iväg honom ut någon stanns!.. och fler och fler alternativ dyker upp i huvudet... besvärligt, TUMMEN KOM HEM IGEN!!!!! för att vi saknar dig...

 

tummelove  

 

Av Maria - 4 september 2009 15:25

Jag har målat idag.. då kändes allt bra. Nu är jag mest bara uttråkad.. det finns massor jag borde göra, men jag har ingen ork...


Jag borde..

  • diska
  • dammsuga
  • ta ut tvätten gubben tvättat...
  • städa!..
  • plugga...

Men som sagt, jag orkar inte..


Min brors flickvän, som jag tittade på igår kväll var väldigt bra måste jag bara tillägga.Av Maria - 3 september 2009 18:48

Idag stannade jag hemma och plugga... det har väl gått sådär, men det hade knappast gått bättre på skolan. Det är nästan så att man ser fram emot matten för en gångs skull.. alla andra ämnen känns hopplösa..

Jag var in till rektorn för någon dag sedan och pratatde med henne om ämnerna jag valt denna termin, jag skulle höra om jag eventuellt skulle ha kunnat tagit bort svenska B helt och ändå ha tillräckligt med poängt för det högre bidraget från csn.  Jag fick inte ta bort svenskan ivarjefall.. :( Men jag fick göra klart svenska A helt först i min takt och sen börja försiktigt med B. Så det var ju bra... + att jag fick reda på att jag tydligen läser datorkunskap den här terminen också.. :S Vi hade tydligen bara skjutit upp datorkunskapen från förra terminen.. vilket jag totalt hade glömt.. blä!

Så jag får ju räkna med att jag går nästa termin också, men det hade jag ju räknat med ändå. Inget mer skolprat nu, tack!

Idag har jag varit jätte målar och ritar sugen som vanligt nu förtiden.. kanske har att göra med årstiden, vad vet jag.. nåja.. jag började måla får någon dag sedan på en akvarell, men jag har inte hunnit så långt på den ännu. Det har varit jätte varmt ute i flera dagar nu tycker jag.. jag har klätt mig höstigt.. eller åt det höstiga hållet, och då fått svettats som en jäkla gris.


Gubben hade köpt hem nån tidning, aftonbladet eller expressen för någon dag sedan och med bilagan fick man hyra filmer gratis på LOVEFiLM.se i en månad eller två?.. , nåja jag har tre filmer hemma just nu och har redan sett två utav dom.. jag ska skicka tillbaks dom jag redan sett på så jag kan få hem två nya. Dom filmerna jag sett på är Madagaska 2 och En shopaholics bekännelser, ingen utav dom var riktigt bra.. trist.. men men.. dottern tyckte nog att barnfilmen var bra ivarjefall.. så det var väl bra.

Ikväll ska jag se på filmen jag ännu inte har sett, En brors flickvän heter den.. det verkar rätt okej tycker jag efter att ha sett trailern på den.Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se