Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2009

Dator rehab...

Av Maria - 5 oktober 2009 14:52

I helgen var vi upp och hälsade på fru Y (herr E var borta i norge och jobba), vi stannade hela helgen. Nackdelen för vissa och fördelen för andra var väl att det inte alltid fanns något internet där uppe. Men då och då gick det att komma ut på nätet, så då passade vi på att kolla facebook fort innan nätet var borta igen. Så vi har haft lite av en dator rehab denna helg, väldigt skönt.. enligt mig. Gubben däremot har saknat att kunna sätta sig vid datorn och titta vad som hänt runt om, men han klarade sig rätt bra, tycker jag.


..Internetet "hängde" på denna..

  

På fredag kvällen drack vi lite alkoholiserade drycker.. nån för mycket för min del. Men väldigt trevligt hade vi! + att vi åt en väldigt god middag, tacos! *mums* Nu är nachos chipsen slut där uppe, så jäkla gott med sådana! Tack Christine! Skrattande Vi tittade på Doobidoo på kvällen.. det var väl rätt okej. Vi är ju van vid att titta på Idol annars, men doobidoo är bra!


På lördag klev jag upp sist av alla.. väldigt ont i huvudet.. nåja, det gick över efter lite eeze, kexchoklad och macka + kaffe. :) Lördagen var rätt lugn, skönt. Vi var ute ett tag, väldigt kallt! Sedan bakade fru Y lite äppelmuffins, super goda.. receptet fick följa med hem! :) Fru Y gjorde en kött gryta till middag, jätte, jätte gott! Sen blev det lite lördags godis till barnen och barnprogram. Tidig kväll, alla var trötta!


På söndag vaknade jag av att dottern kom in och skulle hämta sina kläder.. och informerade mig att det snöade ute. Så då tyckte jag att det var dags att kliva upp, det snöade nästan hela dagen. Vi åkte hem vid 15-16 nån gång, tror jag. Väl hemma blev det tråkigt! Jätte tråkigt! Både jag och gubben satte oss vid datornerna medans barnen satte sig framför teven.


Jag fick även smaka på rökt älghjärta! Så jäkla gott, speciellt på en rostad macka! *mums*

  

Idag har jag varit hemma, självstudier.. blä! Jag har inte fått så mycket gjort. Jag fick oväntat besök av min vän J som kom över en sväng strax innan jag skulle gå och hämta dottern på förskolan.


Imorgon ska jag upp till skolan.. få se om jag får nåt mer gjort där uppe. Jag tänkte även köpa någon hårfärg, om jag får nån tid över till det.


Till helgen.. den 11/10 fyller Mollan 5 år! Så jag måste prata med fislisa och fråga om dom skulle ha nåt kalas.. och vilken dag i så fall.


Nä.. ingen mer text nu, tack! Mer bilder från helgen lär väl dyka upp på bdb el./och facebook.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se