Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2009

Blå!?

Av Maria - 7 oktober 2009 18:38

Så idag skjutsade gubben upp mig till skolan.. på skolan var det väldigt roligt, igen! Men faktiskt.. först var det engelska a.. vilket jag inte har, men eftersom dom tänkte spela "med andra ord" igen bjöd dom in mig. :D Och vi spelade hela lektionen, skit kul! :) När jag väl skulle ha min vanliga engelska b blev det spel igen! :D Men innan spelandet så gick vi faktiskt igenom lite grammatik och ord test, glosor.


Gubben hämtade mig uppe vid skolan också.. så båda barnen var med. Då blev det örhål tagning! Jag hade tidigare på dagen varit in till frisörsalongen Attityd och köpt en kajalpenna. Och passade då på att fråga om dom knäppte hål i öronen där också. Vilket dom då gjorde.. 260 kr. Så jag sms:ade det till gubben. Så hål i öronen blev det. Sonen var lite små avis, han hade ju också villa haft. :) Och förvånadsvärt valde dottern ett par, hör och häpna, BLÅ örhängen då det även fanns rosa att välja.. och ifall det inte hade funnit dom blå fick hon välja ett par försäkerhets skull örhängen.. och då valde hon ett par röda. Imorgon ska hon till förskolan och visa upp att hon tagit hål i öronen. :) + att hon ser framemot att få visa för kusin Molly. :)


BILD!

  


Ikväll kommer det grey´s anatomy igen! Yeay! :) Men nu har jag inte tid att sitta här!

 
ANNONS
 
Ingen bild

fislisa

8 oktober 2009 10:18

nu blir molly avundsjuk så vi lär ju få åka med henne oxå:)

 
Ingen bild

FruY

8 oktober 2009 17:09

Klart hon valde Blå. Kul. Nu har man en snabb dator förresten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se