Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

2 poäng från VG!

Av Maria - 16 oktober 2009 11:17

Var ett tag sen jag skrev något nu, men nu när jag även hänger på facebook så blir lite mindre tid att sitta och blogga + att det inte finns nåt att skriva om. Det har varit snö på backen i några dagar + minus grader, men idag är allt det som bort blåst.. det spö regnar ute och är + grader.. :S Riktigt höst väder. Jag borde kanske städa lite och tända några ljus, så kanske det skulle kännas mer mysigt än skabbigt/deppigt som det känns nu, pågrund av vädret.


Idag är det ju faktiskt fredag så igentligen borde jag väl plugga även idag, men jag känner att jag inte har så mycket ork till det. Igår när jag var upp till skolan och plugga så testade jag på att göra slut provet i datorkunskapen.. om jag inte klarade det så skulle jag få göra om det.. men jag klarade det!!!! Woho! Jag fick 59% rätt och för att få godkänt så behövde man åtminstone få 40%.. sååå, om jag hade haft två poäng till hade jag fått VG.. det ni! Men jag klarade provet, så jag är väldigt nöjd! Nu behöver jag inte tänka nåt mer på att jag måste hinna med datorkunskapen också, för nu är jag klar med den!!! Jippi!!!


Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. det hade varit kul att få åkt till byn en sväng, men det lär nog inte bli av. Fru Y skulle dyka upp här idag och hämta lite mattor som behövs tvättas också, så det ser jag framemot, besök! :)


Nä, nu får det vara nog för denna gång!


En bild från i sommras.. en trist regning dag som denna...

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

16 oktober 2009 21:23

Ja, ursäkta att vi inte kom, men mendet här jävla vädret och den jävla vägen. Men GRATTIS till dataprovet. kommer in i morgonbitti.

 
Eva

Eva

17 oktober 2009 14:30

Grattis till provet! Härligt att det är gjort nu, eller hur?!

http://www.luckan.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se