Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Besvikelse och lite som går framåt!

Av Maria - 23 oktober 2009 13:43

Idag fick vi en aning på hur j*vlig dottern kommer bli när hon är tonåring.. Alla förskolebarn hade fått lappar om ett halloweendisco som skall hållas i grannbyn Å, ikväll. När dottern sen fick den slutliga domen att hon inte skulle få åka blev hon helt förstörd, arg, lessen och besviken. Men eftersom discot hålls i Å och skulle hålla på ända till nio så blev vi tvugna att säga nej. Det hade ju varit annat om discot varit här i skolan eller nere på forum.. Nu sitter hon på sitt rum och är jätte lessen och besviken på oss. Så, ja.. vi har ju att se framemot.. :S


Igår kom grävarna till per-lars! Så nu gräver dom på för fullt, äntligen något som går lite framåt!


  


Dottern har även skrivit sitt allra första brev, det blev fint. Och den som kommer få äran att få detta brev är hennes kusin Sam. Så jag hoppas gubben har lagt brevet på lådan idag.. då borde det ju komma fram nån dag nästa vecka.


Ikväll lär det bli en lugn kväll, skönt! Jag har as ont i huvudet och har haft det sen jag vaknade.. tabletterna jag tog för ett tag sen tycks inte funka heller... j*vla skit! Hoppas det kommer nån bra film på teven ikväll, så man kan ligga och ta det lungt hela kvällen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ela

25 oktober 2009 06:25

Sam kommer att bli jätte glad. Han har väntat.. va bra att det börjar gå fram åt vid huset. Jo det är ju tungt att få ett nej.. men det passar ju inte alltid. tråkigt nog. kramar till alla.

 
Ingen bild

Gubben

25 oktober 2009 13:27

ja just ja.. det där brevet som ligger i bilen ..ooops

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se