Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Godis är gott..( i lagom mängd..)

Av Maria - 25 oktober 2009 11:05

Finn ett fel! det är inte lakanet på dörren eller högarna på bordet..Flört

 

  


  

Igår blev det en lung kväll och dag. Skönt! Jag satt med papper och penna halva dagen och fixa ett nytt memory spel till ungarna., disney tema. Dom blev väl sådär.. bättre kunna dom ha blivit, men jag tappade tålamodet mot slutet så de blev hastigt ifyllda.. inte så snyggt. men men.. ungarna är nöjd! Huvdsaken är väl det, antar jag.


Ungarna fick äta rester (lasange) från dagen innan eftersom jag fixade med memory spelet fram till ca kl. 19:00. Dom ville ju ha lördags godis dom.. gubben hade ju köpt en hel del.. gott, men illamående blev ivarjefall jag.. :S Sonen åt och åt och åt.. jag kan inte fatta att han inte kräktes, eller mådde dåligt. Vi blev tvugna att ställa undan godiset för att få han att sluta äta.. sådan mor sådan son.


    

Det ser kanske inte så mycket ut, men det var faktiskt väldigt mycket!..svaret på finn ett fel...

  

..så kan det gå när ingen ser på..

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

25 oktober 2009 12:54

Vad sjutton är det som sitter på dörren??? Godis?
Godisfatet såg i alla fall gott ut.....de skulle vi haft här också igår. Men de hade vi inte, kanske nästa helg...Halloween.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se