Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

Super bra och rolig vecka!

Av Maria - 31 oktober 2009 10:38

Den här veckan har varit bra, händelserik och rolig! Jag och barnen har varit hos våra vänner i byn flera dagar i rad... tre dagar tror jag.. två av dessa dagar har jag och Malin gjort vår egen lilla fotostudio. Malin var modell och jag "fotograf". :) Skit kul hade vi! OCh många bilder blev fina, tycker jag.. men har man en vacker fin kvinna som modell så blir väl bilderna automatiskt fina! :) Igår på förmiddagen och kvällen innan satt jag med några bilder och redigerade dem. Det blev ca. 187 bilder knäppta sammanlagt. Jag har inte hunnit redigerat så många ännu. Men här kommer några smakprov. :)


                  


Igår var vi barnvakt till Mollan en litet tag.. riktigt lungt och skönt var det, jag satt vid datorn och redigerade bilder medans barnen lekte och tittade lite på barnprogram, dottern gick på toan och läste en kalle tidning.. det tog en väldigt lång tid så jag blev ju tvungen att gå och fråga hur det gick för henne.. hon hade ju helt glömt bort att Mollan satt och väntade på henne., men som tur var så hade Mollan fastnat framför teven. :)

När mamman och pappan + syskon kom för att hämta Mollan så åkte karlarna iväg till Ånge och handlade.. så vi andra åt lite tikka masala (jag Malin och Mildis), ravioli (dottern, sonen, Moa och Mollan). Efter ett tag ringde Johan till Malin och sa att dem skulle stanna/sova kvar. :D Så både jag och Malin tänkte att vi skulle kunna knäppa lite fler kort här hemma hos oss, men efter vi suttit vid datorn och fixat en grej åt Malin så tappade vi orken totalt. Jag hade ont i huvudet och var super trött och även Malin var super trött. Så det blev en tidig kväll.. vi gick väl och la oss vid halv elva, tror jag.


Idag är det halloween! Igår kom fru Y och herr E in med lite smått och gott! Och en pumpa :D , så den ska jag försöka mig på att gröpa ur och fixa ögon och mun på idag. Vi ska väl även halloween pynta lite här hemma och klä ut barnen. Synd man inte hade någon ny barnfilm till barnen som dem kunna tittat på ikväll efter allt halloweenit.. och en skräckis till mig...  Nåja vi överlever nog ändå! :)


Det får bli allt för denna gång...

 
ANNONS
 
Eva

Eva

31 oktober 2009 12:12

Vilka jättefina bilder! Du är duktig, Maria! :-)

http://www.luckan.bloggspace.se

 
Ingen bild

FruY

31 oktober 2009 14:33

Jättebra bilder..vill se mera. Vad ska ni göra med dom?

 
André

André

2 november 2009 18:02

Fina bilder hörru.

De blå fingrarna vi hade på Halloween är bara vanlig mandelmassa med blå karamellfärg, rostade mandelbitar som naglar.

http://www.pahn.se

 
jennie

jennie

3 november 2009 22:26

snygga bilder! gillar den med pälsjackan :)

http://jenkom.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se