Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 5 november 2009

Några bilder till...

Av Maria - 5 november 2009 09:46

Igår var det en riktig skit dag! Och andra gången vi åkt upp till grannbyn Å i onödan!.. I förr går var jag hemma från skolan eftersom vi hade tänkt att jag skulle ta vaccinsprutan mot grissjukan, men då var ju vaccinet slut! Så istället åkte vi in med sonen till bvc och hoppades på tur.. där hade dom vaccin och sonen fick spruta.. men ska ha en till spruta den 1/12. Nåja, bättre lycka för min del nästa dag.. trodde vi.. gubben hade ringt innan vi åkte så vi var helt säker på att det fanns vaccin. Och ja det fanns.. enligt telefonsvararen. Så vi åkte upp, men när vi kom upp var det åter en ny lapp på dörren där det stod att det skulle komma nytt vaccin den 11/11... Så önska mig lycka till 11/11... och håll verkligen tummarna på att det finns vaccin då. Helvete!

Sonen hade inte många biverkningar av vaccinet.. ont i armen och lite trött, men annars var han helt som vanligt.


Igår kom det grey's på teven.. jag tittade väl lite.. men äh.. jag hade ju redan sett avsnittet så då är det ju lätt hänt man tappar lusten. Jag missade ju grey's förra onsdagen.. så då kollade jag upp vad det kostade att titta på reprisen på nätet.. Kanal5 play.. 25 spänn.. trodde jag.. det vissade ju sig vara gårdagens avsnitt.. *suck* .. så då blev jag ju tvungen att titta på det eftersom jag betalat för det. + avsnittet jag hade missat som kostade 19 spänn.


Idag snöar det ute och jag måste stanna inne och plugga... blä!.. Backen är täckt av all vit snö..


Jaja, plugga gör man annars dör man.. hehe.. kanske inte..


Lite mera foton sen vi lekte fotograf och modell..


            


todilooo..

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruNaggen

5 november 2009 19:39

Hmmm, verkar som vi friska får vänta till januari....undrar om det är nån ide. Har Embla fått?? och Henrik??
Bara jag får nån ordning här hemma ska jag komma ner och hjälpa dej med städ å sånt...om du vill alltså. Lämpligt till advent kanske?? Bara tre veckor kvar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se