Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 12 november 2009

Gnällinlägg...

Av Maria - 12 november 2009 18:26

Jag vill blogga! Men jag har ju inget att skriva... då blir det ju inte så "roligt" eller innehållsrikt blogginlägg precis. Igår var jag iväg och vaccinerade mig mot grissjukan.. så nu är det gjort. På natten efter sprutan kunde jag inte sova på vänster sida eftersom vaccin-armen var på den sidan och var öm.. så dag hade jag lite smått ont i rygg och nacke för att jag sov så fel..

Idag har jag mått si så där... antingen är jag på väg att bli sjuk, förskylning.. samma som gubben eller så är det vaccinet som är väldigt sent med sina biverkningar.. hm.. nåja, ont i huvudet har, känner mig varm & kall.. (öm i armen ännu, blivit värre nu under kvällen).. trött något fruktansvärt! Jag satt och jäspade på svenska lektionen jag hade idag.. och svårt att hålla ögonen öppna.. :S


Usch vad trött jag är.. känner mig rastlös.. som att det verkligen är nåt jag vill göra, men jag har ingen aning om vad.. eftersom jag inte har någon ork till något... jobbigt!! Och jobbigt blogginlägg/tråkigt.. jag vet.. men även jag hade/har tråkigt och därför blogga...


Och slutligen kommer ett oredigerat foto på vackra fislisa med sin yngsta dotter..

  

 
ANNONS
 
lyckans smed

lyckans smed

12 november 2009 18:40

all lycka till dig...

http://www.lyckosmide.se

 
Ingen bild

FruNaggen

12 november 2009 19:12

Det är nog spruta...vila människa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se