Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 15 november 2009

Jag vill....

Av Maria - 15 november 2009 20:07

... måla, rita, fota, baka, sy, sticka, städa(!) m.m Varför kommer alltid dessa "jag vill..." på kvällarna då jag vet att jag ska lägga mig, eller jag behöver ju inte gå och lägga mig.. klockan brukar ju oftast bara vara runt 20-21 på kvällen. Men det är väl en vana, jag sover ner sonen och kollar lite på teven samtidigt.. men efter sonen har somnat behöver jag ju inte kolla på teven egentligen.. jag borde verkligen bryta den vanan och försöka vara nere och pyssla med något jag tycker är kul!


Dottern har åkt på vattkoppor, igen.. tredje gången.. och jag har alltid fått höra att vattkoppor kan man bara ha EN gång, för efter man haft det en gång så blir man immun... hm.. första gången hade hon ju inte så mycket, så andra gången när hon fick dem igen fick jag veta att man kunde få dem igen om man hade lite första gången. Så ok.. men sen, nu - en gång till!!! Jaja.. vattkoppor kan man tydligen få flera gånger om.. åtminstone dottern. Hon håller på bli tokig på de små vätskefyllda kliande prickarna som bara blir fler och fler och överallt.. imorgon blir hon hemma från förskolan.. hon lär väl bli det hela veckan..


Själv ska jag plugga så mycket som jag bara hinner och orkar.. snart är ju den här terminen slut, och jag har ju en del jag ska hinna få gjort innan dess.


Nä, nu ska jag kanske kolla lite på teven.. bryta vana gör jag nån annan dag.. tror jag.. kanske.. vi får se..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se