Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

godis kväll!

Av Maria - 8 januari 2010 17:56

Idag har jag varit ut och gått igen, en lite länge promenad igen. Skönt att få komma ut och röra på sig. Idag hade jag även med mig kameran ifall jag hade sett nåt trevligt att fota, men när jag väl kom hem låg kameran fortfarande tryggt kvar i kameraväskan som hängande snällt på axeln. Antingen har jag absolut ingen fantasi kvar eller så fanns det verkligen inte något att knäppa på.


Ikväll ska jag äta lite chilikrokar, lakritsal och choklad.. + lite coca-cola.. mmm, gott! Men jag har faktiskt inte ätit sånt sen jag skrev sist att jag måste lägga av med att äta "gott". :D + att jag var ut och gick igår + idag! :D


Kattorna hade lämnat en överrasking åt mig ute i snön... en cupcake! :)

  

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

8 januari 2010 21:41

Då blev det ju en bild i alla fall....jag såg den, cc;n

http://ysven.bloggplatsen .se

 
Ingen bild

maria

8 januari 2010 21:50

cc;n???? eh?...fattar nada..

 
Emma

Emma

8 januari 2010 23:36

Ja salmiak är helt underbart. Love it! :)

http://efroberg.blogg.se

 
Eva

Eva

9 januari 2010 11:04

cc = cupcace =D
Snälla katter du har!

http://www.luckan.bloggspace.se

 
FruNaggen

FruNaggen

10 januari 2010 21:38

Tack Eva...att hon inte fattade ;-)

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se